info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler Aynı Filmde

Kerem Bürsin, Nejat İşler’le ‘İkimizin Yerine’de başrol oynayan sevgilisi Serenay Sarıkaya’ya destek açıklaması yaptı.

Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya çifti, önceki akşam Beşiktaş Akaretler'de bir Restaurant’dan çıkarken görüntülendi.

"BÜYÜLEYİCİ OYNAMIŞ"

Başrolünü 44 yaşındaki Nejat İşler’le paylaştığı ‘İkimizin Yerine’ filmi için çok emek verdiklerini söyleyen 25 yaşındaki Sarıkaya, “Sinemaya aşık bir oyuncu olarak sırtlandığım ilk filmim. Yolumu açmaya gayret eden, bana yoldaş olan, koruyup kollayan Nejat İşler’e teşekkür ederim” dedi. Sevgilisi Bürsin ise “Serenay’ı çok farklı göreceksiniz. Harika ve büyüleyici oynamış” diyerek sevgilisine destek oldu. 

EVLİLİK AÇIKLAMASI

Yeni projesinde Hazal Kaya’yla kamera karşısına geçeceği konuşulan 29 yaşındaki oyuncu Kerem Bürsin, “Yakında ekranda olacağım, sürpriz projelerimiz var, üzerinde çalışıyoruz. Ancak Hazal Kaya’yla oynayacağımı kim, neden uydurdu bilmiyorum. Öyle bir şey yok. Farklı bir diziyle seyirci karşısında olacağım” şeklinde konuştu. Otomobillerine doğru yürüyen ikili, “Evlilik ne zaman?” sorusuna ise “Her şey kısmet” yanıtını verdi. 

Başrollerini Serenay Sarıkaya ile Nejat İşler'in paylaştığı 'İkimizin Yerine' filminin oyuncu kadrosunda, Zerrin Tekindor ve İştar Gökseven gibi isimler de yer alıyor. Film 21 Ekim'de vizyona girecek.

Filmin konusu ise şöyle: Serenay Sarıkaya, küçük bir kasabada büyümüş ve sürekli kendini tekrarlayan hayatına dair soruları cevaplamaya çalışan Çiçek karakteri ile seyircisiyle buluşmaya hazırlanırken, başarılı oyuncu Nejat İşler ise Çiçek’in hayatını değiştirecek büyük aşkı, edebiyat öğretmeni Doğan'ı karakterini canlandırıyor. Çiçek’in gencecik kalbinde alevlenen bu aşk, hayatıyla ilgili sorduğu sorulara acemi omuzlarının kaldıramayacağı cevaplara neden olacaktır. Hayatın gerçekleriyle yüzleşen Çiçek'in yaşadıkları aynı şekilde ilk aşkı Doğan’ın da sınavı olacaktır. Aile, dostluk, sır, sevgi ve umudun içinde bir aşkı en çarpıcı şekilde gözler önüne serecek olan “İkimizin Yerine” aşkın iyileştirdiği iki kalbin hikayesidir.