info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Cenk Eren - Kasetimi Al (2012)

Gece hayatının sevilen ismi Cenk Eren, yaza girerken yepyeni Maxi Single’ı “Kasetimi Al” ile yaza merhaba diyor.

Cenk Eren, maxi single’ında, yazın coşkusuna ve romantizmine yakışır 5 şarkısını müzikseverlerle buluşturuyor.

Cenk Eren’in Orkestra Şefleri “Kasetimi Al”da buluştu…

Cenk Eren’in Sinan Akçil, Mustafa Ceceli, Özgür Ordulu ve Cem İyibardakçı gibi önemli isimlerle çalıştığı maxi single’ında dikkat çeken özelliklerden birisi de çalıştığı tüm bu aranjörlerin farklı dönemlerde Cenk Eren’in orkestra şefliğini yapması.

Cenk Eren’in albüme adını veren “Kasetimi Al” parçasının söz ve müziği Alper Arman ve Onur Özdemir imzasını taşırken düzenlemesi ise Cem İyibardakçı tarafından yapıldı. Single’da yer alan yeni diğer iki şarkı “O Aşk Eskidendi” ve “Aldım Sazı Elime”nin söz ve müziği ise Onur Baştürk’e ait. Şarkıların düzenlemeleri; Aldım Sazı Elime Mustafa Ceceli, O Aşk Eskidendi ise Özgür Ordulu tarafından gerçekleştirildi. Maxi single’da yer alan diğer şarkılar Tanımam Lazım’ın söz ve müziği Fettah Can ve Caner Tepecik, Kendime Kaldım’ın söz-müziği ise Sinan Akçil’e aitken iki şarkının düzenlemeleri de Sinan Akçil tarafından gerçekleştirildi.

Poll Production by Polat Yağcı tarafından yayınlanan maxi single’ın vokal koçluğunu Levent Yüksel, süpervizörlüğünü ise İzel üstlendi. Albüm fotoğrafları Muhsin Akgün tarafından çekildi. Single’ın ilk klibi Burak Ertaş tarafından albüme adını veren Kasetimi Al parçasına çekildi.

  Cenk Eren - Kasetimi Al (2012)

    01. Kasetimi Al
    Söz & Müzik : Onur Özdemir & Alper Narman
    02. O Aşk Eskidendi
    Söz & Müzik : Onur Baştürk
    03. Aldım Sazı Elime
    Söz & Müzik : Onur Baştürk
    04. Tanımam Lazım
    Söz & Müzik : Fettah Can
    05. Kendime Kaldım
    Söz & Müzik : Sinan Akçıl