info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kenan Doğulu Harbiye Açık Hava Sahnesi`nde Tam Not Aldı

Kenan Doğulu, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahneye çıktı. Ünlü şarkıcı, konserini “Burada belki de son konserim. Eğer yeniden olmazsa, bu benim vedamdır” sözleriyle noktaladı.

HARBİYE'DE KONSER

Kenan Doğulu önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'ndeydi.

3,5 SAAT SAHNEDE KALDI

Yaklaşık 3,5 saat süren konserinde bir an olsun yerinde durmayan Doğulu, sahne performansıyla tam not aldı.

23 YILDIR SAHNEDE

Konserin sonunda tüm sevenlerine Doğulu, "Burada belki son konserim, 23 yıldır bu sahnede şarkı söylüyorum, ilk günden beri burası benim için çok özel...

SON KONSER

Eğer yeniden olmazsa bu benim vedamdır, benim için Harbiye’nin belki de son konserine hoşgeldiniz!" diyerek teşekkür etti.

5 BİN KİŞİ GELDİ

Yaklaşık 5 bin kişinin saatler öncesinde akın ettiği Harbiye'de kelimenin tam anlamıyla Kenan Doğulu şov vardı.

ESKİ YENİ SEVİLEN ŞARKILAR

Konserine Yaparım Bilirsin ile başladı. Baş Harfi Ben, Bal Gibi, Kandırdım, Hiç Bana Sordun Mu, Ben Güzelden Anlarım, Sımsıkı, Aşkım aşkım, Pamuk, Çakkıdı, Kız Sana Hayran, Tutamıyorum Zamanı ile uzun zaman sonra ilk kez Belli mi Olur, Bırak be Dostum Tek Kürekçim Hançer gibi git olmuş şarkılarını seslendiren Kenan Doğulu'yu kayınvalidesi Ayla Saat en önde izlerken eşi Beren Saat konseri kulisten takip etti.

ÜNLÜLER HARBİYE'DE

Kenan Doğulu’yu dinlemeye gelenler arasında kardeşi Ozan Doğulu, yengesi Ece Doğulu ve kayınvalidesi Ayla Saat’in yanı sıra Beyza Şekerci-Engin Hepileri, Gözde Kansu, İpek-Ömer Faruk Sorak, Hande-Murat Başoğlu gibi ünlü isimler de vardı.

BEREN'DEN İSTEK

Konserden bir gün önce Kenan Doğulu’nun sanatçı dostları sosyal medyada en sevdikleri şarkılar için istekte bulundu. Cem Yılmaz’ın “En sevdiğim Kenan Doğulu şarkısı, söz ve müziği bana ait olan ‘Şişmana sordun mu?’” dediği videoyla başlayan istekler, Bengü, Neslihan Atagül-Kadir Doğulu, Sibel Can, Beyazıt Öztürk gibi çok sayıda ünlü isimle devam etti. Son olarak da Beren Saat “Kirli Beyaz Kedi” şarkısını istediği bir video çekti.

ÜÇ ŞARKI FACEBOOK'TAN CANLI

Videolar, Kenan Doğulu’nun sosyal medya hesaplarında paylaşıldı. Doğulu, en çok istek alan üç şarkıyı; “Gelinim”, “Kurşun Adres Sormaz ki” ve “Aşk ile Yap”ı konserinde seslendirdi. Üç şarkı, Facebook’tan canlı yayınlandı.