info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bond un 50. Yıldönümünde Adele den Yeni Şarkı

İlk kez Sean Connery nin Dr. No filminde James Bond u canlandırmasının üzerinden tam 50 yıl geçti. Tüm dünyada bugün James Bond günü olarak kutlanıyor. Bu özel günde serinin son filmi Skyfall un çıkış parçası yayınlandı.

 

Skyfall'un müziği Adele'den
 
Ünlü sanatçı Adele, 2 Kasım'da ülkemizde vizyona girecek olan ve çekimlerinin bir kısmı İstanbul'da gerçekleştirilen James Bond serisinin 'Skyfall' isimli son filminin müziklerinden birini seslendirdi.
 
Çekimlerinin bir kısmı Türkiye'de yapılan Bond serisinin son filmi 'SkyFall'un yeni fotoğrafları yayınlandı.
 
Bu yıl 50. yılını kutlayan Bond serisinin çekimlerine sahne olan dünyanın dört bir yanındaki ünlü mekanları flavorwire'da yayınlandı.Londra,
Türkiye, Çin ve İskoçya'da çekilen 23. Bond filmi 'Skyfall' İngiltere'de 26 Ekim 2012'de seyirciyle buluşacak.
 
James Bond serisininin 50. yıldönümü olan 5 Ekim, Dünya James Bond günü olarak kutlanıyor.
 
Bu özel günde, Adele'in serinin son filmi 'Skyfall' için seslendirdiği şarkı internette yayınlandı. Hafta başında 90 saniyelik kısa versiyonu çıkan şarkının tamamını dinlemek mümkün.
 
İlk kez Albert R. Broccoli ve Harry Saltzman, yazar Ian Fleming’in kitabından Dr No’yu 1962’de beyazperdeye taşıdılar. Dünyanın gelmiş geçmiş en uzun soluklu film serisi olan 007, bu yıl yirmi üçüncü filmi 'Skyfall' ile 2 Kasım'da gösterime girecek.
 
ABD’de Dünya James Bond Günü etkinlikleri arasında New York’ta Modern Sanat müzesinde düzenlenecek tüm Bond filmlerini kapsayan sergi, Los Angeles’da Academy of Motion Picture Arts and Sciences’ın ev sahipliğinde düzenlenecek Bond Müzikleri gecesi yer alıyor. Londra’da Christie's tarafından, geliri UNICEF ve birçok farklı hayır kuruluşlarına bağışlanacak, online ve canlı olarak düzenlecek bir müzayede de yapılacak.
 
Belçika ve Güney Afrika’da bazı ofislerde çalışanlar “Serbest Cuma” uygulaması ile 5 Ekim günü işe simokinle gidecekler. Avustralya, Belçika, Fransa, Hollanda, Hindistan, Japonya, Letonya, Meksika ve Rusya’da 'EVERYTHING OR NOTHING: The Untold Story of 007' adlı belgesel ilk kez bu tarihte gösterilecek. Ayrıca, dünya çapında bir çok radyo istasyonu bu tarihte Bond şarkıları çalacak.