info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çilek Filmi Vizyona Girmeye Hazır

Yapımcılığını Halil Sezai’nin üstlendiği, senaryosunu Çağlayan Neyman’ın yazıp yönetmenliğini Emrah Sönmez’in gerçekleştirdiği Azra Akın ile Kadir Özdal’ın başrolde oynadığı "Çilek" filminin çekimleri” sona erdi.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yapılan çekim sonrası Halil Sezai, Azra Akın ve Kadir Özdal ile film ekibi ilçeden ayrıldı.
 
Eski dünya güzeli oyuncu ve manken Azra Akın ile Kadir Özdal’ın başrollerini paylaştığı "Çilek" isimli filmin çekimleri sona erdi. Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesindeki Grand Ahos Otel’de son çekimlerini gerçekleştiren film ekibi ilçeden ayrıldı.
 
Halil Sezai’nin başkomiser, Azra Akın’ın Çilek, Kadir Özdal’ın Çilek’in sevgilisi ve Bülent Şakrak’ın kötü adam rolünü oynadığı filmde bolca aksiyon sahnesi yer alıyor.
 
Çilek filminin oyuncu kadrosunda Selen Öztürk, Ahmet Olgun Sünear, Bülent Şakrak, İlker Aksum, Soydan Soydaş, Ayhan Anıl, Çağlayan Neyman, Ender Albayrak, Uğur Taşdemir, Eda Yılmaz gibi isimler yer alıyor.
 
Yaklaşık bir ay süren çekimlerde Azra Akın ile Kadir Özdal banka soyup hem polisten hem de kötü adamlardan kaçıyor. Müzikleri Halil Sezai ile Ekin Eti tarafından hazırlanan “Çilek" filminin 2014 yılının ilk aylarında vizyona girmesi bekleniyor.
 
Film çekimleri sırasında hayranlarının ilgisiyle karşılaşan Azra Akın, hatıra fotoğrafı çektirdi. Azra Akın ayrıca kucağına verilen bir bebeği sevip uzun süre kucağından bırakmadı.