info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Garipler Dizisi 2022 Yılına Damga Vuracak

Bir süredir çekimleri yürütülen, “GARİPLER” adlı dizi daha yayınlanmadan adından söz ettirmeye başladı.

Demo ve fragmanı tamamlanan suç, dram, aksiyon türündeki GARİPLER adlı dizinin, son zamanların en iyi dizilerinden biri olacağı konuşuluyor.

Merakla beklenen bu sürükleyici dizinin, kısa zamanda YOU-TUBE üzerinden demo ve fragmanının paylaşılacağı söylenirken, hayata dair çarpıcı konuya değinilen “GARİPLER” dizisinin hangi dijital platformda yayınlanacağı henüz açıklanmazken çok özel mekânları ve çarpıcı içeriği ile şimdiden merak uyandırıyor.

Bu önemli dizinin senaristliğini ve yapımcılığını Mevlüt Bora’nın üstlendiği, “GARİPLER” dizisinin yönetmen koltuğunda ise Anıl Onur Demir BULUNUYOR. Başrollerinde ve ana kastta Kurtuluş Yılmaz, Sinan Bengier, Metin Yıldız, Kaya Erdaş, Handan Ekici, Okan Selvi, Cahit Kaşıkçılar, Ceylan Yıldız, Sema Öztürk, Erdal Ayna, Edip Tüfekçi,gibi usta oyuncu ve tiyatrocu kadrosuna sahip bu dizi, alışılagelmiş klasik dizilerden farklı olarak dijital platformda çok yüksek izleyici kitlesinin olacağının sinyallerini veriyor. Dizi hakkında detay verilmezken, dizide önemli bir yere sahip olan oyunculardan Kaya Erdaş, “halkımızın beğeniyle izleyeceği, her kesimin hayranlık duyacağı bir projede yer almanın onuru ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Gerek yapımcı ve yönetmenler gerekse oyuncu ekibimiz olarak halkımızın hem keyif alarak izlemesini hem de hayata dair bakış açılarının farklı bir boyuttan görülmesini hedefledik.

Umarız ki hem halkın hem de biz oyuncuların memnuniyet duyduğu bir çalışma olacaktır. Bu konuda desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz” Dedi. Beklentilerin yüksek olduğu, “GARİPLER” dizisinin seyirciyle buluşması sabırsızlıkla bekleniyor.

Kaynak : Murat Ürtekin