info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Haftanın Filmleri

Bu hafta vizyona aksiyondan romantizme, bilim kurgudan animasyona her zevke göre filmler giriyor. İşte filmler ve yorumlar...

Guardians of the Galaxy (Galaksinin Korucuyuları)

Yönetmen: James Gunn
Oyuncular: Chris Pratt, Vin Diesel, Zoe Saldana, Bradley Cooper
Tür: Bilimkurgu, aksiyon
 
Maceraperest Peter Quill, esrarengiz bir küreyi çalınca tüm evren için tehdit olan kötü karakter Ronan’la başı derde girer. Başına ödül konduğunu anlayan Quill, birbiriyle alakası olmayan 4 kişiden bir ekip kurmaya karar verir.
Bu dörtlü, silahşör bir rakun olan Roket, ağaca benzeyen bir insansı olan Groot, ölümcül yeşil kadın Gamora ve intikam hırsına bürünmüş Drax nam-ı diğer “yok edici”dir. Quill çaldığı gök cisminin evren için taşıdığı önemi keşfedince galaksinin kaderininin kurduğu ekibin elinde olduğu fark eder.
 
Wish I Was Here (Keşke Burada Olsam)

Yönetmen: Zach Braff
Oyuncular: Zach Braff, Kate Hudson, Joey King, Pierce Gagnon
Tür: Komedi, dram
 
35 yaşındaki Aidan Bloom (Braff), orta halli bir aktör ve aynı zamanda aile babasıdır. Orta yaş bunalımına düşen Aidan, peş peşe oyunculuk seçmelerine katılır ancak bir türlü aradığı rolü bulamaz. Maddi sıkıntı yaşamaya başlayınca çocuklarını okuldan alarak evde eğitmeye karar verir. Bu eğitim sayesinde kendisi de hayattaki amacı hakkında bazı şeyler öğrenmeye başlar.
 
 
Attila Marcel (Attila Marcel)

Yönetmen: Sylvain Chomet
Oyuncular: Guillaume Gouix, Anne Le Ny, Bernadette Lafont.
Tür: Komedi
 
Paris’te iki garip halasıyla büyüyen Paul, 30’lu yaşlarında başarılı bir piyanisttir. Ailesini çocuk yaşta kaybeden Paul kendini dış dünyadan soyutlayarak daha iyi bir piyanist olmak için evde durmaksızın çalışmaktadır. Ancak en az halaları kadar garip bir kadın olan komşuları Bayan Proust ile tanışması hayatını değiştirir. Bayan Proust'un kendisi için hazırladığı özel bitki çayını içince hafızasındaki kayıp hatıralar ortaya çıkmaya başlar. Buna anne ve babasının ölümü de dahildir.
 
Eyjafjallajökull (Volkan)

Yönetmen: Alexandre Coffre
Oyuncular: Valerie Bonneton, Dany Boon, Denis Menochet
Tür: Komedi
 
Boşanmış bir çift olan Valerie ve Alain, kızlarının Yunanistan’daki düğününe gitmek için yola çıkar. İkisi de aynı uçaktayken, İzlanda'da Eyjafjallajökull adındaki volkan patlar. Patlamanın ardından yayılan kül bulutu nedeniyle bütün Avrupa hava trafiği felç olur. Uçak Münih'e acil iniş yapar. Valerie ve Alain, Münih'ten Yunanistan'da gerçekleşecek düğüne yetişmek için 2100 kilometrelik yolu araba kiralayarak birlikte gitmeye karar verir. Bu uzun yolculuk, ilişkilerini yeniden sorgulamak için fırsat yaratır.
 
 
Miniscule: Valley of the Lost Ants (Kayıp Karıncalar)

Yönetmen: Thomas Szabo, Helene Giraud
Tür: Animasyon, aile, macera
 
Ormanda bir piknikten geriye kalan küçük şeker parçacıkları, iki rakip karınca grubunu birbirine düşürür. Yiyecekler için birbirleriyle kıyasıya rekabet etmek zorunda kalırlar..Savaş sürerken ortaya çıkan genç bir böcek, kırmızı karıncaların eline düşen küçük siyah karıncayı kurtarmaya çalışır.