info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hobbit Görücüye Çıktı!

Tutkunlarının bir yıldır beklediği Hobbit üçlemesinin son filmi vizyona giriyor.

İngiltere'de, Hobbit serisiin 3. filmi ‘Beş Ordular Savaşı’nın prömiyeri yapıldı. Gala gecesi ünlüler geçidine sahne oldu.
 
15 yıllık bir serüvenin sonuna geldiğini ve artık dinlenmeye vakti olduğunu belirten, Yüzüklerin Efendisi serisinin de yönetmeni olan Peter Jackson, "Filmin uzun versiyonunu tamamladıktan sonra bir tatil düşünebilirim. 15 yıldır orta dünya ve karakterleriyle uğraşıyorum. Artık arkama yaslanıp ayaklarımı uzatmanın vakti geldi. Fiji sahilinde bir tatil kulağa hoş geliyor değil mi?" dedi.
 
Filmde büyücü Galdalf karakterini canlandıran Ian McKellen de, Jackson'ın orta dünyasının nesliler boyu etkili olacağı görüşünde: "Burada orta dünya karakterleri gibi giyinmiş insanları görüyor musunuz? Muhtemelen biz bu filmleri çekerken onlar daha doğmamışlardı. Muhtemelen onların çocukları da bu filmleri izleyecek ve orta dünya efsanesi nesilden nesile aktarılacak."
 
The Hobbit üçlemesinin son filminde, hobbit Bilbo Baggins'in heyecan dolu macerasını noktalamasına ve eve dönüş yoluna tanık olunacak.
 
İlk başta ikileme olarak tasarlanan film, Peter Jackson ve ekibi tarafından üçlemeye çevrildi. Ekip, bu sayede üçlemenin cevabı verilmemiş hiçbir soruyu barındırmayacağını belirtti.
 
Hobbit: Beş Ordular Savaşı, Türkiye'de 17 Aralık'ta vizyona girecek.