info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İki Kişilik Bir Oyun Salon da

Salon ve Dot uzun süre konuşulacak bir işbirliğine imza atıyor!

 

Bülent Erkmen’in “İki Kişilik Bir Oyun”u prömiyerini 12 Kasım Pazartesi akşamı saat 21.00’da Salon’da yapıyor.
 
Salon ve Dot işbirliğiyle gerçekleştirilen, yönetmenliğini Bülent Erkmen’in üstlendiği, her biri “tek bir kelime”den oluşan cümlelerini Aslı Mertan ve Bülent Erkmen’in birlikte yazdığı yeni “İki Kişilik Bir Oyun”, prömiyerini 12 Kasım Pazartesi akşamı saat 21.00’da Salon’da yapıyor.
 
Kasım,Aralık ve Ocak ayları boyunca her pazartesi Salon’da izlenebilecek  “İki Kişilik Bir Oyun”da Ece Dizdar, Pınar Töre, Serkan Salihoğlu ve Tan Temel oynuyor. Tüm mekânların, zamanların, sosyal, kültürel, ulusal, cinsel tüm kimliklerin ötesinde bir gerçekliğe ulaşmaya çalışan bu iki kişilik oyunu, dört oyuncu, farklı eşleşmelerle, dönüşümlü olarak 12 kez Salon sahnesinde oynayacak.
 
Oyun hakkında
 
Karşılaşan, tanışan, bakışan, şakalaşan, dokunan, sevişen, seven, sahiplenen, özleyen, kıskanan, aldatan, kandıran, terkeden, terkedemeyen, tutunan, tutunamayan, unutan ve hatırlayan, yeniden ve yeniden deneyen iki kişinin bir yaşam boyu sürdürdükleri bir “ilişki oyunu”. Devasa bir metal ağın içinde, sıkışıp kalmış iki kişi. Bazen birisi kadın, diğeri erkek. Bazen ikisi kadın, bazen ikisi de erkek. Ne tutunabiliyor, ne bırakabiliyorlar. Yalnızca birbirleriyle temas edip, sonra uzaklaştıkları, bitmek bilmeyen bir med-cezirin içinde hapisler.
 
“İki Kişilik Bir Oyun”un, Yekta Kopan’ın yazdığı aynı ismi taşıyan ilk versiyonu, 2006 yılında 15. İstanbul Tiyatro Festivali ve 4. Tiyatro Olimpiyatları kapsamında oynanmıştı.
 
 
“İki Kişilik Bir Oyun”
 
Kasım, Aralık ve Ocak 2013 aylarında her pazartesi Salon’da
 
Salon ve Dot işbirliğiyle gerçekleştirilen yeni “İki Kişilik Bir Oyun”, 4 Şubat 2013 tarihine kadar her pazartesi saat 21.00’de Salon sahnesi’nde izlenebilir.
 
Oyun tarihleri
 
 
12 Kasım Pazartesi, 19 Kasım Pazartesi, 26 Kasım Pazartesi,
3 Aralık Pazartesi, 10 Aralık Pazartesi, 17 Aralık Pazartesi, 24 Aralık Pazartesi,
7 Ocak Pazartesi, 14 Ocak Pazartesi, 21 Ocak Pazartesi, 28 Ocak Pazartesi
4 Şubat Pazartesi
 
 
Biletler 50 TL ve 25 TL (öğrenci) olmak üzere, Biletix satış kanalları ve Salon gişesinde.Salon gişesi pazar günleri hariç her gün 10.00-18.00 saatleri arasında ve etkinlik günlerinde etkinlik başlayana kadar açık. Lale Kart sahipleri, biletlerini %25’e varan özel indirimlerle temin edebiliyor. Tüm bilet alımlarında kredi kartı geçerli.
 
“İki Kişilik Bir Oyun”la ilgili ayrıntılı bilgi için: saloniksv.com / go-dot.org