info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

James Bond İsyanı

Adana’da, James Bond-Skyfall filminin çekimleri için köprü kapatılınca yolda kalan vatandaşlar, yeterince duyuru yapılmadığı için isyan etti

Başrolünde Daniel Craig’in oynadığı 007 James Bond Skyfall filminin çekimleri Adana’da sürüyor. Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), yapımcı şirketin talebi üzerine aksiyon sahnelerinin çekileceği, altından demiryolu geçen Kasım Gülek Köprüsü’nü 17- 26 Mart ile 5- 6 Mayıs tarihleri arasında trafiğe kapatma kararı aldı. Serinin 24’üncü filminin 15 dakikalık bölümünün çekileceği Adana’da, dün sabah saat 06.00’dan itibaren günde onbinlerce aracın geçiş yaptığı Barajyolu güzergahı üzerindeki köprü 12 saat süreyle kapatıldı.

Başka yollara yönlendirilen ve saatlerce trafikte kalan vatandaşlar Adana Büyükşehir Belediyesi’nin kentin dört bir yanında billboardlarda çeşitli etkinlikleri duyurduğuna dikkat çekerek ana arterin ulaşıma kapanması konusunda duyuru ve bilgilendirme yapılmamasına tepki gösterdi.
Öfkeli vatandaşlar, “Adana’nın tanıtımı için güzel bir şey. Ancak film çekimleri trafiği felç etti. Yolumuz 4 kilometre uzuyor. Hangi yolun kullanacağını kimse bilmiyor. Belediye bilgilendirme yapmadı” diye tepkilerini dile getirdi.