info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kral Arthur`un Fragmanı Yayınlandı

Guy Ritchie`nin yönettiği King Arthur: Legend of the Sword`un (Kral Arthur) fragmanı yayınlandı.

Charlie Hunnam, Annabelle Wallis, Aidan Gillen, Eric Bana ve Jude Law gibi isimleri kadrosunda barındıran film 24 Mart 2017`de vizyona girecek. 

Sherlock Holmes serisi, Rocknrolla, Kapışma ve Kod adı: U.N.C.L.E. gibi filmlerin yönetmenliğini yapan Guy Ritchie’nin bu filmi 6 film olarak beyazperdeye taşınacağı konuşulurken Ritchie Kral Arthur efsanesini farklı bir dille anlatmayı düşünüyor. Bu filminde Arthur, bebek yaşta yetim kalıp 3 hayat kadını tarafından büyütülen ve yaşadığı sokağı korumakla görevli bir karakter olacak. 

 Kral Arthur’u kimi canlandıracağı ise merak konusu. Sons of Anarchy’nin en sevilen oyuncularından Charlie Hunnam Kral Arthur’u ve onun aşkı Guinevere karakterini ise Àstrid Bergès-Frisbey canlandıracak. 

Filmin oyuncu kadrosunda ki diğer isimlerde ise ; Jude Law, Eric Bana, Djimon Hounsou.. Filmde sürpriz oyuncu ise David Beckham olacak. Ünlü eski futbolcu Beckham, Blackleg leader karakterini canlandıracak. Filmin vizyona gireceği tarih ise en merak edilen ve sorulan sorulardan bir tanesi. Kral Arthur, 24 Mart 2017 tarihinde Amerika’da gösterime girecek.