info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ödüllü Kısa Filmler Üniversiteliler İle Buluşuyor

7 ile 17 Mart tarihleri arasında düzenlenen Akbank 7. Kısa Film Festivali nin ödüllü filmleri, 25 Mart–11 Mayıs 2011 tarihlerinde üniversitelerde gösterilecek.

Yedi yıldır kısa film severler için üretimin, bilginin paylaşıldığı platform olma amacıyla düzenlenen Festival'in ödüllü filmleri "Ödüllü Filmler Üniversitelerde" etkinliği kapsamında; İstanbul, Kocaeli, İzmir, Ankara, Eskişehir, Tekirdağ, Edirne ve Bolu'da  aralarında Boğaziçi, Sabancı, Dokuz Eylül, Ege, Ortadoğu, Trakya ve Anadolu Üniversitesi'nin de yer aldığı toplam 30 üniversitede genç sanatseverlerle buluşacak.

25 Mart-11 Mayıs 2011 tarihleri arası gerçekleştirilecek üniversite turunda; Akbank 7. Kısa Film Festivali'nin yarışmalı bölümüne başvuran 286 film arasından En İyi Kurmaca Film Ödülü'nü kazanan Güçlü Yaman'ın "Dönüşü Olmayan Yolculuk" adlı filmi, En İyi Belgesel Ödülü'nü kazanan Aykut Alp Ersoy'un "Urbanbugs" ve Aysim Türkmen'in "Selahattin'in İstanbul'u" belgeselleri, kurmaca dalında  mansiyona layık görülen İlker Çatak ve Johannes Duncker'in "Namibya Şehir iken" filmi gösterilecek.