info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Spielberg Bilimkurguya Dönüyor

Usta yönetmen Steven Spielberg, yeni projesi Robopocalypse ile bilimkurgu türüne geri dönüyor.

Steven Spielberg’ün bilimkurgu hayranlarını heyecanlandıran yeni projesi 'Robopocalypse' dünya ile aynı anda, 3 Temmuz 2013’te vizyona girecek.

DreamWorks ve Twentieth Century Fox, Steven Spielberg ‘ın yöneteceği destansı bir bilim-kurgu projesi olan 'Robopocalypse' için ortak finansör/yapımcı olacaklarını eş zamanlı olarak duyurdular.

Bir robotun ayaklanmasının ardından insan ırkının kaderini irdeleyen ve aynı isimle Daniel H. Wilson tarafından yazılan roman “Robopocalypse”, Drew Goddard tarafından beyazperdeye uyarlandı.
Haberin devamı vreklam

DreamWorks, Wilson’ın yayımlanmamış taslak halindeki bu romanının haklarını Kasım 2009’da almıştı.

Doubleday tarafından 8 Haziran 2011’de basılan kitap, kısa zamanda New York Times ‘Best Sellers’ listesine eklendi.

“Tom Rothman ve Jim Gianopulos’un da, kitabın haklarını aldığımız zamanlarda ‘Robopocalypse’ için aynı heyecanı duymalarından çok memnunum,” diyen Spielberg, “Kendileriyle ve Fox ile ‘Minority Report’u yaptığımız dönemde iyi bir bağımız olmuştu ve umuyorum ki, günümüz izleyicisine heyecan verici yeni bir film sunabileceğiz.” diye devam etti.

Spielberg, bilimkurgu türünde daha önce 'E.T.', 'Üçüncü Türden Yakınlaşmalar', 'Azınlık Raporu', 'Yapay Zeka' gibi klasikleşen filmlere imza atmıştı.