info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

F.Bahçe ye Müjdeli Haber

Fenerbahçeliler in Issiar Dia ve Moussa Sow dan dolayı yakından takip ettiği Senegal, Afrika Uluslar Kupası ndaki ikinci maçında Ekvator Ginesi ne 2-1 yenildi ve kupada gruptan çıkma şansını kaybetti. Senegal in tek golü Moussa Sow dan geldi.

Afrika Uluslar Kupası A Grubu'nda Fenerbahçeli Issıar Dia, Moussa Sow ve Niang'ın takımı Senegal ikinci maçında ev sahiplerinden Ekvator Ginesi ile karşılaştı.

İlk maçında Zambiya'ya sürpriz şekilde yenilen Senegal, Ekvator Ginesi'ne de karşılaşmanın 90. dakikasında yediği golle mağlup oldu ve 2. maçlar sonunda gruptan çıkma şansını kaybetti. 2 maçta 6 puan yapan ev sahibi Ekvator Ginesi de gruptan çıkmayı garantiledi.

Fenerbahçe'li Issiar Dia karşılaşmaya ilk 11'de başlarken, sarı lacivertlilerin transferini 4 gözle beklediği Moussa Sow yedekler arasında yer aldı. Dia 73. dakikada yerini eski takım arkadaşı Mamadou Niang'a bırakırken; oyuna 66. dakikada dahil olan Sow, 89. dakikada Senegal'in golüne imza attı.

Kritik mücadelenin ilk yarısı 0-0 sona ererken, 62. dakikada sahneye çıkan Iban Randy Ekvator Ginesi'ni öne geçirdi. 89. dakikada sahneye çıkan Fenerbahçe'nin müstakbel transfer Sow, maça dengeyi getirdi. Ancak 90. dakikada bu kez David Alvarez Senegal ağlarını havalandırdı ve taraftarlarını çılgına çevirdi: 2-1

İki maçta 6 puan yapan Ekvator Ginesi gruptan çıkmayı garantilerken, 2 maçtanda puansız ayrılan Senegal turnuvaya erken veda etti. Senegal son maçında Libya ile karşılaşırken, Ekvator Ginesi liderlik için Zambiya ile kapışacak.