info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

2 Dakika Yetti

Sarı-lacivertli ekip ilk yarıda tek pozisyon üretemedi, rakibe sayısız fırsat verdi. G.Antep, Bekir ile öne geçti ancak Kerim’in atılması tüm rolleri değiştirdi. Fenerbahçe Stoch, Cristian ve M.Topuz ile çok önemli bir üç puanı cebine indirdi, Aslan’ı takibe devam etti

Fenerbahçe, Alex’in maçın başında ileri gönderdiği 4 önemli gol pasını forvetsizlikten kullanamıyordu. Biri gol olsa, iş baştan değişirdi.
Buna karşın Gaziantepspor, 9 ile 12. dakika arasına sığdırdığı 4 pozisyondan birini gol yapıp, diğerlerini de mucizevi biçimde kaçırıyordu.
Sosa, Fenerbahçe’yi maçın başında şaşkına çeviren sağ ve sol kanat performansı ile hırpalıyor; golü attırıyor, kaçırıyor, yoruyordu. Bu tablo Fenerbahçe’yi maçın daha başında dağıtıyordu.
Kocaman’ın, Gökay ve Semih ile başlaması, Mehmet Topuz’un tüm çabasına karşın yanlış pasları ve Alex’in kalitesine çıkamayan Semih ile Kerim’in kilitlediği Stoch’un durumu ve Kerim’in gördüğü kırmızı kart maçın hikayesini yazacaktı.
Öncesini bir kenara bırakırsak, Fenerbahçe’yi bu maçta ince ince doğrayan neydi? Gökay tercihi, Semih ısrarı, Ziegler’in ani düşüşü, Sosa’nın gösterisi, Fenerbahçe’nin Alex’i tamamlayacak bir golcüsünün olmamasıydı diyebiliriz.
On kişiye karşı Stoch’un golü ile gerisi çorap söküğü gibi gelecekti. Daha önce 10 kişi ile kazanamamıştı Fenerbahçe. Manisa’ya Kadıköy’de puan vermişti. On kişi müthiş oynayıp, Karabük’ü bitirmişti. Dün maçı on kişiye karşı çevirmiş olmak yetmez mi derseniz? Taraftarı tatmin eden, eksik rakibe karşı üç gollü bir galibiyet olacaktı sadece!
9’da Bekir Ozan karşı karşıya vurdu, Volkan ayakları ile önledi. Devamında Sapara vurdu, yine Volkan çıkardı. Uzayan pozisyon Sosa’nın sıfırdan kaçırdığı ile son buldu.
12’de Antep’in golü geldi. Bir önceki pozisyonu gol yapamayan Bekir Ozan bu kez ani atakta Sosa’nın korner çizgisinden verdiği pasta topu filelere gönderdi: 0-1
76’da Cristian-Alex-Ziegler paslaşmasından sonra İsviçreli’nin çevirdiği topu Stoch net bir vuruşla ağlara yolladı: 1-1
77’de Alex aradan bıraktı, Cristian vurdu ve Fenerbahçe üstünlüğü yakaladı: 2-1
90+3’te Alex’in pasından gelen topu bu kez Mehmet Topuz gol yaptı: 3-1


MAÇIN ADAMI
Stoch
Kerim’in ayağına vurduğu prangayı kırmızıyla da olsa atmayı başarıp maçı Fenerbahçe’nin önüne getirdiği için; golü atıp, beraberliği sağladığı için. Azmini hiç yitirmeyen tek Fenerbahçeli olduğu için...
 

KIRILMA NOKTASI
45. dakika
Maçın başından beri eski Fenerbahçeli Kerim, Stoch’un kolunu kanadını bağlıyordu. Katı markaj yapıp önce birinci, sonra da 45. dakikada ikinci sarıyı görünce, karşılaşmanın kaderi ile oynayacaktı. Sonrasını Fenerbahçe getirdi.

Anlamlı pankart
Karşılaşma öncesi, trafik kazasında yaşamını yitiren Keşansporlu futbolcular için saygı duruşunda bulunulurken, Fenerbahçeli futbolcular sahaya “Acınız acımızdır mekanınız cennet olsun” yazılı pankartla çıktılar.

Alper açık laması
Fenerbahçe Kulübü, Eskişehirsporlu Alper Potuk ile transfer görüşmelerine son verildiğini duyurdu. İnternet sitesinden yapılan açıklamada, “Eskişehirspor Kulübü ile kulübümüz arasında anlaşma sağlanmış olmasına rağmen, Alper ile yapılan görüşmeler neticesinde kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda ortak bir noktada anlaşma sağlanamamış olması sebebiyle, tarafımızca transfer görüşmelerine son verilmiştir” denildi.

Sabri’ye mesaj
Fenerbahçeli taraftarlar, Galatasaray’ın cumartesi akşamı Samsunspor’u 4-2 yendiği maçta 2 kritik hata yaparak takımının ilk yarıda 2-0 geriye düşmesine neden olan Sabri Sarıoğlu’na pankartla mesaj yolladı.

Uğur Boral Samsun’da!
Samsunspor, devre arası transfer çalışmalarında, Fenerbahçe’den Uğur Boral ile prensipte anlaştı.  Kulüp Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, takım kadrosuna dahil etmek istedikleri tecrübeli oyuncu ile görüşmelerin olumlu sonuçlandığını ifade etti. Yılmaz, Boral’ın bugün Samsun’da olacağını belirtti.

Lefter, yoğun bakıma alındı
Fenerbahçe’nin ve Türk Futbolu’nun efsane oyuncusu Lefter Küçükandonyadis, rahatsızlığı nedeni ile Amerikan Hastanesi’ne kaldırıldı. Zatürre teşhisi konulan büyük usta, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Sarı-lacivertli kulüp, Lefter’in durumu ile yakından ilgilenirken, resmi siteye de geçmiş olsun mesajı koyuldu.