info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Alanyaspor - Galatasaray Maçı Saat:19`da

Süper Lig`de gözler Aytemiz Alanyaspor ile Galatasaray arasında oynanacak karşılaşmaya çevrildi.

Bu sezon iki takım iki kez karşı karşıya geldi ve bu karşılaşmaları kazanan taraf Aytemiz Alanyaspor oldu. Bu kez Galatasaray deplasmanda hem rövanşı almak istiyor hem de liderliğini sürdürme peşinde.

Çağdaş Atan yönetimindeki Alanyaspor ise rakibi karşısında bu sezonki üçüncü galibiyetini almak istiyor.

Aytemiz Alanyaspor ile Galatasaray Süper Lig'de 25. hafta maçında kozlarını paylaşacak. Galatasaray bu önemli karşılaşma için günler öncesinden Antalya'ya gitti. Fatih Terim bu sezon iki kez mağlup olduğunu rakibini bu kez deplasmanda mağlup etmenin hesaplarını yapıyor.

Çağdaş Atan yönetiminde iyi bir sezon geçiren ve 42 puanla 5. sırada bulunan Alanyaspor ise rakibi karşısında bu sezon üst üste 3. galibiyetini arayacak. Bahçeşehir Okulları Stadı'nda oynanacak maç, saat 19.00'da başlayacak. Müsabakayı hakem Zorbay Küçük yönetecek. beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak.

Alanyaspor: Marafona, Juanfran, Tzavellas, Caulker, Moubandje, Ceyhun, Salih, Siopis, Efecan, Babacar, Davidson

Galatasaray: Muslera, Linnes, Donk (Luyindama), Marcao, Ömer Bayram, Taylan (Etebo), Gedson, Arda, Kerem (Emre K.), Mohamed, Onyekuru.

VAR HAKEMİ BELLİ OLDU

Süper Lig'in 26. haftasında oynanacak Alanyaspor - Galatasaray maçının VAR hakemi Emre Malok oldu. AVAR olarak ise Ekrem Kan görev yapacak.

Ligde geride kalan 25 haftalık bölümde 24 maça çıkan sarı-kırmızılı ekip, 16 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenildi yaşadı.

Galatasaray, topladığı 51 puanla haftaya Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin önünde averajla lider girdi.