info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Aysal Tek aday Berbatov değil

Manchester United dan Dimitar Berbatov u transfer etmekle ilgilendiklerini doğrulayan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, dört beş kişilik bir liste oluşturduklarını söyledi.

Devre arasında forvet transferi yapmasına kesin gözüyle bakılan Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal, Manchester United'da gözden düşen Dimitar Berbatov'un hedefleri arasında bulunduğunu doğruladı.

Hürriyet'e demeç veren Aysal, "Sadece Berbatov değil, birçok oyuncuyla ilgileniyoruz. Evet, kendisi forvet için düşündüğümüz futbolculardan biri. Ancak henüz çok erken. Böyle bir girişimi ve sonucu ancak Aralık ayında yapıp, alabiliriz. En doğru kararı biz vakti geldiğinde vereceğiz. Biz, mümkün olduğu kadar 4-5 futbolcu düzeyinde bir aday kadroyu oluşturuyoruz. Daha henüz kimi alacağımıza karar vermedik. Transferde şu andaki durum bu," dedi.

"Mersin antrenörü istediğini bence yaptı"

Mersin maçı, daha çok Mersin'in kazanmak için değil, G.Saray'a gol attırmamak ve beraberlik almak için geldiği bir maçtı. Neticede bana göre Mersin antrenörü istediğini bence yaptı. G.Saray'a maç oynattırmadı. Ancak karşılaşmanın büyük bir bölümü zaten Mersin yarı sahası içinde geçti. Birkaç tane pozisyon hariç G.Saray'ın kontrolünde idi. Bunlar olacak," dedi.

"Ligde bütün takımlar puan kaybedebiliyor"

Yaşanan puan kayıplarının normal olduğunu ifade eden Aysal, "Puan kayıpları ile kimse moralini bozmasın. Finalde elde edeceğiniz netice önemlidir. Biz hatalarımızdan ders alarak sonunda başarıyı yakalayacağımıza inanıyoruz takım olarak. Ligde bütün takımlar puan kaybedebiliyor. Elbette biz de puan kaybedeceğiz," şeklinde konuştu.

Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk ile sorun yaşadığı yönündeki haberleri yalanlayan Aysal, "Bu sene ligde bütün takımlar birbirini yenebilecek güçte. Takımların birbirini yenebilir durumda olması heyecanı yükseltiyor. Ligin kalitesini gösteriyor. Bu, uzun zamandır görmediğimiz bir tablo," diyerek sözlerini tamamladı.