info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Dertlerimi zincir yaptım!

Ekonomik sorunlar nedeniyle Süper Lig e sancılı bir giriş yapan Beşiktaş, İnönü Stadı ndaki Galatasaray derbisi öncesinde de birçok sorunla boğuşuyor.

 

Siyah-beyazlı takımda Hugo Almeida, Cenk Gönen ve Veli Kavlak'ın sakatlıkları sürüyor. Kulüp doktoru İsmail Başöz, Cenk ve Veli'nin sol bacak ön adalesinde kanamalı alanlar olduğunu, şikayetlerinin azalmasına rağmen devam ettiğini söyledi. Başöz, Almeida için ise "Sağ bacak arka adalesinde lif zorlanmasına bağlı gerilme var. MR'ında büyük sorun çıkmadı" açıklamasını yaptı. Özellikle McGregor'un yokluğunda kaleci Cenk'in sakatlığı Beşiktaş için büyük bir sorun. Teknik direktör Samet Aybaba, bu konuda olumlu bir gelişme yaşanmaması halinde kalecisini Beşiktaş'ın A2 takımından seçmek zorunda kalacak.
 
İki Portekizli ayrılmak istiyor!
 
Kulislerde Almeida ve Fernandes'in takımdan ayrılmak istediği konuşuluyor. Bu konuda Şansal Büyüka'nın Maraton'da anlattıklarına kulak verelim: "Fernandes, Aybaba'ya 'Beni bırakın, aklım karışık' dedi. Hocanın cevabı çok netti: 'Aklın karışıksa Messi olsan oynayamazsın. 15 milyon Euro'yu getir, git.' Bu sözlere şaşıran Fernandes, 'Böyle bir para yok' karşılığını verdi. Daha sonra Almeida, Aybaba'ya gitti. 'Eşim ve çocuğum burada yaşamak istemiyor. Sorunlarım var, beni başka bir takıma kiraya verin, kiralık gideyim' ifadelerini kullandı." Almeida'nın sakatlığını bahane ettiği dedikoduları da aldı başını yürüdü.
 
Yönetim, Q7 ile sinir harbinde
 
Beşiktaş yönetimi ile Ricardo Quaresma arasında yaşanan psikolojik savaş, gerilimi artarak devam ediyor. Ücret indirimine yanaşmayan, teknik direktör Samet Aybaba tarafından da "Bu takımda yeri yok" denilerek A2 takımına gönderilen Portekizli yıldız, Çin ve Rus ekiplerinden gelen teklifleri kabul etmeyince yönetimin eli kolu bağlandı. Bu durum ister istemez takımı olumsuz etkiliyor. Hugo Almeida ve Manuel Fernandes'in, Quaresma'ya yapılanları hazmedemedikleri ve bu yüzden takımdan ayrılmak istedikleri camianın kulislerinde dilden dile dolaşıyor.
4-Taraftar isyan ateşini yaktı
 
Beşiktaşlı yöneticilerin, Ricardo Quaresma-Milan Baros takasının gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu yönünde verdiği mesajlar, taraftarın sabrını taşırdı. Siyah-beyazlı renklere gönül veren yaklaşık 250 taraftar dün soluğu Nevzat Demir Tesisleri'nde aldı ve Quaresma'nın takımda tutulması için çarpıcı bir protestoya imza attı. Taraftarlar, tesislerin girişine "Quaresma'yı verin, Baros'u alın. Ferdi'yi verin, Yekta'yı alın. Sivok'u verin, Gökhan'ı Zan'ı alın" yazılı pankartı astılar ve tezahüratlarla Quaresma'ya sahip çıktılar. Taraftarın taşkınlık ihtimaline karşılık polis tedbir alırken, tepkiler üzerine geri adım atan yönetim, kulüp resmi internet sitesinden "Quaresma- Baros takası gündemimizden düştü" açıklamasını yaptı.
Taraftar 'siyah', Q7 'beyaz' dedi!
 
Beşiktaşlı taraftarların tesislere pankart asarak ve protesto gösterisi yaparak destek verdiği Ricardo Quaresma...
Kaynak : Sabah