info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Emrenin Küfürü Galatasaraylıları Çıldırttı

Fenerbahçe’nin tecrübeli ismi Emre Belözoğlu’nun, Akhisar deplasmanında maçın hakemi Ali Palabıyık’a yaptığı itiraz, Galatasaray taraftarlarını çıldırttı.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyesi ile karşı karşıya gelirken, sarı-lacivertlilerin tecrübeli ismi Emre Belözoğlu'nun maçın hakemine yapmış olduğu hareketler sarı-kırmızılı taraftarları çıldırttı.
 
Mücadelenin 61. dakikasında maçın hakemi Ali Palabıyık'ın kendisine sarı kartgöstermesinin ardından sinirlenen Emre'nin, ekranlara yansıyan görüntülerde, el-kol hareketleri ile birlikte Palabıyık''ın annesine küfür ettiği görüldü.
 
Kariyerinde birçok kez sahadaki agresif hareketleri ile ön plana çıkan millioyuncunun bu sözleri sosyal medyada ise gündem yarattı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, aralarının iyi olmadığı Emre Belözoğlu'nu hedef alarak; "Melo'yu görenler, bunu nasıl görmüyor" şeklinde yorumlar yaptı.
 
ŞÜKRÜ ERGÜN: EMRE HAKEME SÖVER DE SEVER DE
 
Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'nu sert bir dille eleştirdi.
 
Fenerbahçe’nin Akhisar Belediyespor ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada Emre Belözoğlu’nun hakem Ali Ğalabıyık ile girdiği küfürlü diyalog Galatasaray’ın tepkisini çekti. Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, yaptığı açıklamada “Onun zaten dokunulmazlığı var, ona her şey serbest. Melo için ‘kovardım’ diyenler şimdi ne yapacak?” diyerek hem Türkiye Futbol Federasyonu’na hem de Fenerbahçe yönetimine yüklendi.
 
Konuşmasına Emre’nin her maçta böyle olaylara bulaştığını söyleyerek devam eden Ergün “Emre’nin dokunulmazlığı var. Ona herşey serbest. Hakeme söver de sever de! Bizim Melo ‘dil çıkartıyor’ diye ortalığı yakanlar, şimdi ne yapacaklar. TFF Başkanı ‘Ben olsam Melo’yu kovardım’ dedi. Bir dil çıkartma yüzünden. Emre hakeme sövdü. Hem de TFF’nin hakemine. Şimdi ne diyecek acaba?” ifadelerini kullandı.