info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Fenerbahçe: 3 - 0 :Gaziantepspor

Spor Toto Süper Lig’de 26. haftanın kapanış maçında Fenerbahçe, Gaziantepspor’u 3-0 mağlup etti. Fenerbahçe ligin bitimine 8 hafta kala en yakın takipçisi Beşiktaş’ın 7 puan, Galatasaray’ın 8 puan önünde bulunuyor.

Sarı lacivertliler şampiyonluk yolundaki rakiplerinden Galatasaray'ın mağlup olduğu haftada şampiyonluk yolunda dev bir adım attı. Fenerbahçe ligin bitimine 8 hafta kala en yakın takipçisi Beşiktaş'ın 7 puan, Galatasaray'ın 8 puan önünde bulunuyor. Sarı lacivertliler yarıda kalan Trabzonspor maçının kendileri lehine tescillenmesi durumunda puan farkını Beşiktaş ile 10, Galatasaray ile 11 puana çıkaracak.
 
Gaziantepspor'un cezası nedeniyle kadın ve çocukların izlediği maçta Fenerbahçe'nin golleri 10. ve 34. dakikalar Emenike ve 76. dakikada Sow'dan geldi. Ev sahibi ekipte Binya maçın 87. dakikasında ikinci sarı kart ve kırmızı kartla oyundan atıldı.
 
ŞAMİL TAYYAR İLE F.BAHÇELİ YÖNETİCİLER TARTIŞTI
 
KADROLAR:
 
FENERBAHÇE: Mert, Gökhan, Bekir, Alves, Caner, Kuyt, Mehmet Topal, Emre(Dk. 51 Salih Uçan), Meireles, Sow, Emenike
GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas, Ekrem, Stankevicius, Binya, Şenol, Mustafa, Orhan(Dk. 46 Bekir Ozan Has), Traore, Birol(Dk. 46 Muhamed), Serdar(Dk. 63 İbrahim Akın),Cenk 
 
MAÇIN AYRINTILARI
 
Dk. 87: Binya rakibine yaptığı müdahale nedeniyle ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
Dk. 75: Gaziantepspor'da savunmanın hatalı pasını değerlendiren Sow topu kontrol etti ve ceza sahası çizgisinin üzerinden düzgün bir vuruşla gol orucunu bozdu. 0-3
İkinci yarı başlıyor..
İlk yarı 2-0 Fenerbahçe üstünlüğü ile sona erdi. 
Dk. 34: Emenike yine savunma arkasına hareketlendi. Emenike Binya'yı bir kez daha geçerek kendisinin ve takımının ikinci golüne imza attı.  0-2
Dk. 10: Emenike kendisine atılan uzun pası kontrol etti ve iki Gaziantepsporlu'nun müdahalesine rağmen yıkılmadı, ayakta kalarak golünü attı. 0-1
Hakemin ilk düdüğü ile mücadele başladı. 
 
Sow 85 gün sonra gol sevinci yaşadı
 
Fenerbahçe'nin Senaglli golcüsü Moussa Sow, uzun süren gol orucunu Gaziantepspor karşısında bozdu. Son olarak 29 Aralık'ta oynanan ve Fenerbahçe'nin 5-1 kazandığı maçın 61. dakikasında topu filelere göndermişti. Sow geçtiğimiz hafta Fenerbahçe'nin Kayseri Erciyesspor ile oynadığı maçta girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremeyince saha içerisinde gözyaşlarını tutuamamıştı. 
 
Volkan Demirel denedi ama olmadı
 
Fenerbahçe'de Gaziantepspor maçı öncesi Volkan Demirel heyecanı yaşandı. Gaziantepspor karşısında sakatlığı nedeniyle forma giymesi zor görünen kaleci Volkan Demirel'in ısınmak için sahaya çıktı. Milli kaleci ısınırken kendisini denedi ama sakatlığı nüksedince yarıda bıraktı. Bu gelişmenin ardından zorlu mücadelede Fenerbahçe'nin kalesinde Mert Günok forma giyiyor.
 
1400 GÜVENLİK GÖREVLİSİ
 
Saha kapama cezası nedeniyle sadece kadın ve çocuk taraftarların izlediği karşılaşmada bini polis, 400'ü özel güvenlik görevlisi 1400 güvenlik gücü görev yaptı. Güvenlik görevlileri, stadyum dışında erkek taraftarların içeri girmesine izin vermedi.
 
178 BASIN MENSUBU
 
Kamil Ocak Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı yerel ve ulusal basın kuruluşlarında görev yapan 178 basın mensubu takip etti.
 
PANKARTLARLA ÇIKTILAR
 
Karşılaşmaya ev sahibi Gaziantepsporlu futbolcular, 'Verginle Güvendesin' ve Fenerbahçeli oyuncular ise 'Kanun ordusu Jandarma 175 yaşında' yazılı pankartla çıktı. Daha sonra İl Jandarma Komutanlığı'ndan gelen görevliler tarafından karşılaşmanın hakemleri ile Fenerbahçe ve Gaziantepspor takım kaptanlarına çiçek verildi.