info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Gaziantep te Kazanan Yok

Spor Toto Süper Lig de 5. haftanın son maçında Gaziantepspor ile Beşiktaş, golsüz berabere kaldı. Siyah beyazlı ekip, 69 da Necip, 83 üncü dakika da İsmail Köybaşı nın atılmasıyla maçı 9 kişi tamamladı.

Eskişehirspor yenilgisinin ardından ligdeki 3 maçını da kazanan Beşiktaş, Gaziantep deplasmanında 2 puan bıraktı. Karşılaşmayı 9 kişi tamamlayan ligdeki ilk beraberliği ile tanıştı. Ricardo Quaresma'nın kamptan ayrılıp apar topar Portekiz'e gitmesinin şokuyla sarsılan, Guti, Almeida ve İbrahim Toraman gibi önemli oyuncularından Gaziantep'e yoksun giden Beşiktaş, bu beraberlikle puanını 10'a yükseltti.

Ligde puanı bulunmayan Gaziantepspor ise Tolunay Kafkas'ın yerine gelen Abdullah Ercan ile ilk puanını aldı. 4 mağlubiyeti bulunan Gaziantepspor, 1 puan aldı ve Ankaragücü ile puanını eşitledi.

Karşılaşmanın ilk sarı kartını 9. dakikada Gaziantepspor'dan Orhan Gülle gördü. Orhan, İsmail Köybaşı'na yaptığı hareketten sonra sarı kart gördü.

Dakikalar 18'i gösterdiğinde, karşılaşmanın hakemi Halis Özkahya, topsuz alanda Wagner'e yaptığı hareketin ardından Mehmet Aurelio'ya sartı kartını gösterdi.

25. dakikada Fernandes, ceza sahasına girerken düşürüldü ve Beşiktaş, tehlikeli olabilecek yerden bir frikik kazandı. Fernandes'in kullandığı frikik baraja takıldı ama Wagner, barajı bozduğu için sarı kart görürken, frikik tekrarlatıldı.

30. dakikada Necip Uysal'ı düşüren Serdar Kurtuluş, sarı kart gördü.

Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takım girdiği pozisyonları değerlendirmedi ve soyunma odasına 0-0 eşitlikle gidildi.

İkinci yarıya takımlar aynı 11 ile devam etti.

Karşılaşmanın ilk sarı kartını gören Orhan Gülle, 53. dakikada yerini Murat Ceylan'a bıraktı.

64. dakikada Beşiktaş 10 kişi kaldı. Ceza sahasına girmek isteyen Popov'u formasından çekerek düşüren Necip Uysal, kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.

10 kişi kalan Beşiktaş'ta 69'da Mustafa Pektemek yerini Roberto Hilbert'e bırakırken, 75'te de Simao Sabrosa çıktı, Edu oyuna girdi.

83. dakikada Beşiktaş, İsmail Köybaşı'nın kırmızı kart görmesiyle 9 kişi kaldı. İsmail, ceza sahasına girmek isteyen Sosa'yı düşürünce kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.

Son dakikaları 9 kişi oynayan Beşiktaş, oyunu kendi yarı alanında kabul etse de ev sahibi takım ciddi bir atak girişiminde bulunamadı.

90 dakika boyunca gol olmazken, karşılaşma 0-0 sona erdi.

Gaziantepspor: 0 - Beşiktaş: 0

Stat: Kamil Ocak
Hakemler: Halis Özkahya, Baki Tuncay Akkın, Ekrem Kan
Gaziantepspor: Karcemarskas, El Yasa, Emre Güngör, Ivan, Wagner (Dk. 81 Djako), Dany Nounkeu, Serdar Kurtuluş, Sosa, Cenk Tosun, Orhan (Dk. 54 Murat Ceylan), Popov
Beşiktaş: Rüştü, İsmail, Fernandes, Mustafa Pektemek (Dk. 68 Hilbert), Egemen, Aurelio, Ekrem, Necip, Simao (Dk. 74 Edu), Holosko, Sıdnei
Sarı Kartlar: Dk. 9 Orhan, Dk. 25 Wagner, Dk. 30 Serdar Kurtuluş, Dk. 79 Sosa (Gaziantepspor), Dk. 18 Aurelio (Beşiktaş)
Kırmızı Kartlar: Dk. 64 Necip, Dk. 83 İsmail (Beşiktaş)

KARŞILAŞMADAN DAKİKALAR
14. dakikada sağ çaprazdan Fernandes'in ceza sahasına ortaladığı topla buluşan Ivan'ın ters kafa vuruşu kaleci Karcemaskas'ta kaldı.

23. dakikada Wagner'in ceza sahası içinden sol çapraza doğru çıkardığı topa Popov bekletmeden sert vurdu, ancak meşin yuvarlak direğin dibinden auta çıktı.

29. dakikada sağ kanattan Popov'un ceza sahasına ortaladığı topa Wagner'den önce Aurelio ayak koyarak tehlikeyi uzaklaştırdı.

39. dakikada Wagner'in pasıyla ceza sahasında buluşan Popov'un vuruşunda savunmadan seken topu Rüştü güçlükle kontrol etti.

40. dakikada Cenk Tosun orta alandan aldığı topu bir süre sürdükten sonra pasını sağ çaprazdan ceza sahasına giren Sosa'ya aktardı. Bu oyuncunun vuruşunda Rüştü gole izin vermedi.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz beraberlikle sona erdi.
 
48. dakikada, sol kanattan içeri sokulan Simao topu ortaladı, Kaleci Karcemarskas yumruklayarak tehlikeyi uzaklaştırdı.

50. dakikada, Gaziantepspor gole çok yaklaştı. Soldan Wagner'in ortasında topla buluşan Sosa bekletmeden vurdu, Rüştü'den seken topu çizgi üzerinde İsmail uzaklaştırdı.

64. dakikada, Beşiktaş'tan Necip kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Popov şık hareketlerle rakiplerinden sıyrılıp ceza sahasına kadar sokuldu, Popov'u arkadan çekerek düşüren Necip hakem Halis Özkahya tarafından kırmızı kartla dışarı gönderildi.

83. dakikada, Beşiktaş 9 kişi kaldı. Sağ çaprazdan savunmanın arkasına sarkıp ceza sahasına sokulan Sosa'yı faulle durduran İsmail kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

87. dakikada, sol çaprazdan ceza sahasına giren Popov, yerden altı pas içine gönderdi, Rüştü'yü de geçen topa kimse dokunamayınca top auta çıktı.

Karşılaşmada 0-0 berabere sonuçlandı.