info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Halil Coştu, Taraftar Şaşkın

Eintracht Frankfurt taki ilk antrenmanını 2 bin 500 kişinin önünde yapan Christoph Daum "Herkesin takımda şansı eşit. Formayı hak eden kapar.

Formayı giyen futbolcu ise gurur duymaladır"dedi. Antrenmanda Halil Altıntop'un şutları gol ya da direkte patlayınca taraftarlar "Halil bu şutlar neredeydi. Bu goller niçin daha önce gelmedi" dediler.

Alman Bundesliga'da Eintracht Frankfurt'ta takımın başına getirilen Christoph Daum'un takımla yaptığı ilk antrenmanını 2 bin 500 kişi izledi. Sezonun ikinci yarısında oynanan 10 maçta sadece 2 puan alması nedeniyle takımın düşme potası içine girmesinden takımmla ilişkisi kesilen antrenör Michael Skibbe'nin yerine göreve getirilen Christoph Daum görkemli bir basın toplantısıyla yeni görevine 'Merhaba' dedikten sonra takıma ilk antrenmanın yaptırdı.

Eintracht Frankfurt'ta bu güne kadar görülmemiş bir basın ordusunun takip ettiği antrenmanı ayrıca 2 bin 500 e yakın taraftarda izledi. İlk etapta ligde kalma planları yapacaklarını belirten Daum "Herkesin takımda şansı eşit. Formayı hak eden kapar. Formayı giyen futbolcu ise gurur duymaladır" dedi. Canlı olarak TV'den ilk kez Eintracht Frankfurt'un antrenmanını verilerek bir ilk de yaşanırken yardımcısı Roland Koch ile birlikte mavi eşofmanları içinde sahaya gelen Daum'un antrenmanı büyük bir coşkuyla izlendi.

HALİL ALTINTOP: "DAUM TECRÜBELİ BİR HOCA. KENDİSİYLE ÇALIŞMAKTAN ÇOK MEMNUNUM"
Koch'un futbolculara ısınma turlarını yaptırmasının ardından kültür fizik hareketleriyle devam eden antrenmanın zevkli geçmtiğini belirten Halil Altıntop "Bugün ilk antrenman. Fazla bir şey söylemek için erken. Fakat yeni bir hoca takıma tabiiki yeni bir coşku, yeni bir heyecan getirir. Daum tecrübeli bir hoca. Kendisiyle çalışmaktan çok memnunum" dedi. Halil Altıntop'un antrenmanda çok istekli ve attığı şutlarla çok hırslı olduğu gözlenirken tafraftarlar "Halil bu şutlar neredeydi . Bu goller niçin gelmedi" sloganıyla milli futbolcuyu moral verdiler.

Alkışlandılar
Futbolcuların bazılarının sakat bazılarınında milli takıma gitmeleri nedeniyle 17 kişi ile antrenman yapan Daum, Halil Altıntop'uh yanında genç takımın kalecisi aynı zamanda Türkiye U19 genç milli kalecisi Aykut Özer'de yakından ilgi gösterdi. Genç kaleci Aykut Özer "Skibbe ile iyi bir uyuklu içinde çalışoyordum. Tecrübeli bir Daum'la daha iyi olacğıma inanıyorum" dedi. Antrenmanda ayrıca diğer futbolcuların hırslı oldukları gözlenirken, futbolcuların başarılı şutları ve iyi bir harekteleri alkışlandı. Antrenman sonrası konuşan Daum futbolcularınhırsını iyi bulduğunu belirterek "En büyük şansım milli maçlar nedediyle futbolcularla uzun bir süre çalışabilecek olmam." dedi.