info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ligi Birinci Bitiren 90 Milyon Lira Fazla Kazanacak

Süper Lig’de nefesler kesildi. Zirve yarışında son 4 haftaya zirvede kafa kafaya giren üç büyüklerden kim ipi göğüsleyip mutlu sona ulaşırsa, rakiplerinden 90 milyon lira daha fazla kazanacak.

Süper Lig’de nefesler kesildi. Zirve yarışında son 4 haftaya zirvede kafa kafaya giren üç büyüklerden kim ipi göğüsleyip mutlu sona ulaşırsa, rakiplerinden 90 milyon lira daha fazla kazanacak. Üstelik Şampiyonlar Ligi’ne de direkt gidecek. Aslan payını da cebe indirecek.
 
SÜPER Lig’de son haftalara girilirken 3 büyük takımın şampiyonluk yarışı nefes kesiyor. Ligi zirvede şampiyon olarak tamamlamak için mücadele eden G.Saray, F.Bahçe ve Beşiktaş, büyük onurun yanısıra gelirlerini de arttırmanın peşinde.
 
Son haftaya kadar nefes kesmesi beklenen yarışta ipi göğüsleyecek takım kasasına rakiplerinden 90 milyon lira daha fazla para koyacak.
 
Şampiyonluk primi ve şampiyonlar ligi geliriyle rakiplerine fark atacak takım Avrupa’nın en çok kazanan kulüpleri arasına da girebilecek.
 
AYAK BASTI PARASI 76 MİLYON LİRA
PERFORMANS primi olarak dağıtılan yayın gelirlerinden aslan payını şampiyon kulüp kapacak. Birincilik ödülü olan 16 milyon liranın sahibi takım kasasını dolduracak. Böylece rakiplerinin önüne geçecek olan kulüp bir sezonda yayın gelirinden toplam 70 milyon lirayı almış olacak.
 
Ligi lider bitiren takım gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’ne de direk katılım hakkı elde edecek. Böylece UEFA’dan en az 76 milyon TL (25 milyon Euro) para kazanılacak. Lig şampiyonu rakiplerinden 90 milyon lira daha fazla kazanacak...