info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Maçın Skorunun Bu Olmaması Gerekiyordu

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Çok pozisyona girdik, maçın skorunun bu olmaması gerekiyordu. Kaybettiğimiz için üzgünüz ama hayat devam ediyor dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş karşısında çok pozisyona girmelerine rağmen bunları değerlendiremediklerini ve mağlup olduklarını söyledi.

"BİREYSEL HATADAN GOL YEDİK"
Ertuğrul Sağlam, karşılaşma sonrası katıldığı basın toplantısında, ligin ikinci yarısına iyi başlangıç yaptıklarını ve Beşiktaş karşısında da bu çıkışlarını sürdürmek amacında olduklarını dile getirerek, ''Rakibimiz iyi bir kadroya sahip. Maalesef oyunun başında bireysel hatadan bir gol yedik. Sonra maçı dengeledik. İkinci yarı tamamen bizim kontrolümüzde geçti. Pozisyon üretmeye çalıştık ama girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik ve istemediğimiz şekilde mağlup olduk. Maçın skorunun bu olmaması gerekiyordu. Birçok pozisyonumuz vardı'' diye konuştu.

Genel anlamda oyuncularının maçı çevirme istekleri ve mücadelelerinden memnun olduğunu kaydeden Sağlam, hakem hatalarından yakındı.

"HAKEM KÖTÜ NİYETLİ DEMEK İSTEMİYORUM"
İlk yarının sonlarına doğru Sestak'ın kafa şutuyla ilgili yorum yapan Sağlam, ''Rüştü'nün topu tuttuktan sonra içeriye çekmesi çok net şekilde çizginin içinde görülüyor. Ayrıca İsmail'in ikinci sarı kartla oyun dışında kalması gerekiyordu. Stepanov'un ceza alanı içinde düşürülmesi var. Hakem kötü niyetli demek istemiyorum ama bazı pozisyonları kaçırdı. Sonuçta Beşiktaş kazandı, tebrik ediyorum. Bizim bireysel hataları aza indirmemiz gerekiyor. Kaybettiğimiz için üzgünüz ama hayat devam ediyor, cumartesi günü oynayacağımız maça bakıyoruz'' dedi.

"ŞANSSIZ BİR İLK YARI GEÇİRDİK"
Sağlam, şampiyon olduktan sonra takımın performansında düşüş yaşandığı yorumu üzerine, ''Şampiyon olduktan sonra geçen sezonu 3. bitirdik. Bu bütçelerle bir Anadolu takımının şampiyon olup, ertesi sene 3. olması önemli bir olaydır. Geçmişe baktığımızda şampiyon olan takımların sonrasında rehavete kapılıp, sonraki yıl gerilere gittiğini görüyoruz. Bu sene şanssız geçirdiğimiz ilk yarıdan sonra ikinci yarıya iyi başlamıştık. Daha önümüzde 14 maç var. Kalan bölümde iyi performans ortaya koyup ligi bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirmeye çalışacağız'' ifadelerini kullandı.

Yeni transfer Pinto'yu neden oynatmadıkları sorusuna Sağlam, ''Pinto cuma günü geldi, işlemleri yetişmedi. Zaten yeni katıldığı için bugün oynatamazdık. İnşallah önümüzdeki günlerde takıma katkı sağlayacaktır'' diye yanıt verdi.

ÖZTÜRK: KAÇIRDIKLARIMIZI ATSAK SKOR FARKLI OLURDU
İbrahim Öztürk, karşılaşma sonrası Stepanov ile birlikte katıldığı basın toplantısında, İstanbul'a 3 puan için geldiklerini belirterek, ''İkinci yarıya iyi başlamıştık ve bunu devam ettirmek istiyorduk. Maç genelinde rakip fazla pozisyon bulmadan 3 gol attı, biz net pozisyonları kaçırdık. Onları atsak daha farklı bir skor olabilirdi'' diye konuştu.

İkinci yarıda oyun üstünlüğünün kendilerinde olduğunu anlatan İbrahim, ''Ama istediğimiz sonucu alamadık. Artık puan kaybına tahammülümüz yok. İnşallah bunu ders olarak algılayıp hatalar yapmadan yolumuza devam etmek istiyoruz'' dedi.

STEPANOV: İYİ OYNADIK
Milan Stepanov ise Beşiktaş karşısında iyi oynadıklarını ifade ederek, ''İlk 15 dakika Beşiktaş iyiydi geri kalan dakikalarda biz üstündük ama şanssız goller yedik. Kafamızı kaldırıp, önümüzdeki maçlarda daha iyi performans sergilemeliyiz'' şeklinde konuştu.

İlk yarının sonunda çizgiyi geçip geçmediği tartışma konusu olan pozisyonla ilgili bir soruya Stepanov, ''Biz o pozisyonu tam olarak göremedik. Hakem 'gol değil' dedi devam ettik. Ancak bize dediklerine göre top çizgiyi geçmiş'' şeklinde karşılık verdi.