info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Pirlo’dan Juventus Kariyerine İhtişamlı Başlangıç

Serie A`da geçtiğimiz yılın şampiyonu Juventus, yeni teknik direktörü Andrea Pirlo ile çıktığı ilk maçta 3 puanı 3 golle aldı.

Ronaldo 19'uncu sezonunda geceyi yine golle kapattı.

İtalya Serie A’nın ilk haftasında milli oyuncumuz Merih Demiral’ın takımı son şampiyon Juventus sahasında ağırladığı Sampdoria’yı 3-0 mağlup etti. Allianz Stadı’nda oynanan karşılaşmada Juve’nin başındaki ilk maçına çıkan efsane isim Andrea Pirlo’ya oyuncuları gösterişli bir oyunla ‘hoşgeldin’ dedi.

Tıpkı Andre Pirlo gibi takımıyla ilk maçına çıkan yeni transfer Kulusevski 13’üncü dakikada ceza sahasına girmeyi zorlayan Cristiano Ronaldo’dan seken topu sol ayak içiyle uzak köşeye harika bıraktı.

İlk maçında siftah yapan 20 yaşındaki İsveçli yıldız hücuma verdiği katkıyla da göz doldurdu. İlk yarıda perde genç yıldızın attığı tek golle kapandı. İkinci yarıda farkı artırmak için baskı kuran Juventus’ta defans lideri Bonucci sahneye çıktı. 78’de kullanılan köşe vuruşunda ceza sahası içindeki karambolde topu önünde bulan 33 yaşındaki tecrübeli isim farkı 2’ye çıkararak Juve’yi rahatlattı.

10 dakika sonra Juventus’un süperstarı Ronaldo son noktayı koymak için güç kalkanlarını devreye soktu. Ceza sahası içinde sağ çaprazda topla buluşan Ronaldo dar açıya rağmen çok sert ve düzgün bir vuruş yaparak çerçeveyi buldu.

19. profesyonel sezonunda da golle tanışan Ronaldo 2020 yılı içerisindeki 28’inci golünü kaydetti. Sezona 3 puanla başlayan Juventus’ta çiçeği burnunda teknik direktör Andrea Pirlo da hocalık kariyerinin ilk resmi maçında galibiyetle tanıştı. Milli futbolcumuz Merih Demiral 82. dakikada Chiellini’nin yerine oyuna dahil oldu.