info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Reyes Çıkarması

Galatasaray, Atletico Madrid in İspanyol yıldızı Jose Antonio Reyes için girişimlere başladı.

Galatasaray, Atletico Madrid'in İspanyol yıldızı Jose Antonio Reyes için girişimlere başladı. Bu transfer için dün Madrid'de Atletico yetkilileriyle bir araya gelen yönetici Ali Gürsoy, 5 milyon Euro'luk bir teklif yaptı

Fernando Muslera’nın transferini bitirmek için İtalya’nın Roma kentinde bulunan yönetici Ali Gürsoy, dün İspanya’nın Madrid şehrine geçti. Gürsoy burada, Jose Antonio Reyes için Atletico Madrid kulübü yetkilileriyle masaya oturdu. Sarı-Kırmızılı yönetici, yapılan görüşmelerde yıldız futbolcunun bonservis bedeli için 5 milyon Euro teklif etti. Atletico yönetiminin ise 7 milyon Euro istediği ve pazarlıkların devam ettiği öğrenildi. Bu transferi 2 gün içerisinde tamamlamak isteyen Galatasaray, Atletico Madrid kulübüyle yakın ilişkileri bulunan menacer Ahmet Bulut ve Jorge Mendes’i de devreye soktu. Ali Gürsoy, Atletico’yu ikna ettikten sonra Reyes’le masaya oturacak.

 Bosingwa için görüşme

Ali Gürsoy, Madrid’de ayrıca Jorge Mendes’le Bosingwa’nın transferi için de konuştu. Portekizli futbolcuyu çok istediklerini belirten Gürsoy’a Mendes, “Siz Chelsea’yle anlaşırsanız, Bosingwa açısından sorun yaşanmaz. Galatasaray’a transfer olmaya sıcak bakıyor. Türkiye’de oynayan vatandaşlarından da olumlu referans aldı” yanıtını verdi. Önümüzdeki günlerde Bosingwa’yla ilgili gelişmeler de yaşanabilir.