info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Samsun da Maç 3-1

Samsun da Gekas 3 Gol Birden Attı

Lider Galatasaray'ın Bursaspor yenilgisinin ardından Antalyaspor'a da puan kaptırması Fenerbahçe'ye zirveye ortak olma şansı doğurdu. Sarı lacivertliler bugün zorlu Samsun deplasmanından gaclibiyetle ayrılıp Galatasaray ile puanları eşitlemeyi ve haftasonundaki Beşiktaş derbisine moralli çıkmayı hedefliyor.

Haftaiçinde oynadığı 6 maçta 4 beraberlik, 2 mağlubiyet yaşayan Fenerbahçe, Samsunspor deplasmanında zorlu bir 90 dakikaya çıkıyor. Tarihinin en karışık sezonunu yaşayan ama zirveden kopmayan sarı lacivertliler, Karadeniz'den 3 puanla dönerse büyük moral kananacak. Sarı lacivertlilerde sakat olan Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül, Sezer Öztürk'ün yanı sıra, Senegal’den dönmeyen Dia ve Sow ile kadroya alınmayan Bilica forma giyemiyor.
 
Teknik Direktör Petkoviç ve Genel Koordinatör Adnen Sezgin ile yolların ayrıldığı Samsunspor ise yeni Teknik Direktörü Mesut Bakkal ile ilk maçına çıkıyor. Yıllar sonra döndüğü Süper Lig'deki ilk sezonunda kötü bir tablo çizen ve 17. sıraya demir atan kırmızı beyazlılar için Fenerbahçe maçı kritik önem taşıyor. Kümede kalabilmesi için kalan haftalarda puanları ardı ardına toplaması gereken Samsunspor, yeni hocası ile ilk maçtan çıkış yakalamayı amaçlıyor.
 
SAMSUNSPOR-FENERBAHÇE
STAT: 19 Mayıs
 
SAMSUNSPOR: Ertuğrul, Adem, Kemal, Dejan, Yenal, Fink, Ekigho, Murat Ceylan, Murat Yıldırım, Uğur, Gekas
TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal
 
FENERBAHÇE: Volkan, Orhan, Yobo, Serdar, Ziegler, Özer, Mehmet Topuz, Cristian, Stoch, Caner, Bienvenu