info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sow a Özel Şov

Lille Kulübü ile bonservis için el sıkışan Fenerbahçe Yönetimi dün Şükrü Saracoğlu Stadı, Can Bartu Tesisleri ve Ülker Sports Arena’ya götürülen Sow’un temsilcileriyle pazarlığa oturdu. Aykut Kocaman’ın da katıldığı görüşmede imza aşamasına gelindiği öğrenildi

Fenerbahçe, Moussa Sow transferini resmen bitirmek için dün önemli adımlar attı. Lille kulübü ile bonservis konusunda kesin anlaşma sağlayan sarı-lacivertliler, Sow’un önceki gün Türkiye’ye gelen ağabeyi Abdullah Sow ve avukatıyla son kez pazarlık masasına oturdu.

Sarı-lacivertliler görüşmeden önce Sow’un temsilcilerine özel bir sunum yaptı. Abdullah Sow ve golcünün avukatı ilk olarak Şükrü Saracoğlu Stadı, Can Bartu Tesisleri ve Ülker Sports Arena’yı gezdi. İkili, Sow’a tahsis edilmesi düşünülen lüks eve de götürüldü. Afrika Uluslar Kupası nedeniyle Senegal Milli Takımı’nda bulunduğu için imza atmaya Türkiye’ye gelemeyen Sow’un durumunu netleştirmek ve detayları karara bağlamak isteyen Fenerbahçeli yöneticiler, golcü oyuncunun temsilcileriyle kıran, kırana pazarlık yaptı. Aykut Kocaman’ın da katıldığı görüşmenin olumlu geçtiği ve tarafların imza aşamasına geldikleri bildirildi.
Sow’un, Senegal’in çarşamba günü Ekvator Ginesi ile oynayacağı maçtan hemen sonra İstanbul’a getirilmesinin planlandığı ve sarı-lacivertli yönetimin bu yönde çaba harcadığı kaydedildi. Senegal’in gruptaki 3. maçını pazar günü oynayacak olması nedeniyle bir günlüğüne İstanbul’a gelme durumu bulunan Sow’un imza attıktan sonra yeniden milli takımına gideceği ifade edildi.

Fenerbahçe ile bonservis bedeli konusunda anlaşan Lille kulübünün, Sow için İngiltere, Fransa ve Rusya’dan gelen tekliflere kapılarını tamamen kapattığı belirlendi. Fransız ekibinin, Sow’un Fenerbahçe’ye satıldığını duyurarak bu kulüplerle masaya dahi oturmadığı kaydedildi.