info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Takımlarımız Avrupa Arenasında

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu’nda, Galatasaray, Danimarka Ligi takımlarından Randers’a konuk oluyor.

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda St. Johnstone’u eleyerek play-off turuna kalan Galatasaray, rövanş maçı öncesinde Danimarka’da avantajlı bir skor elde etmeye çalışacak. Randers Stadı’nda oynanacak maç TSİ 20.00’de başlayacak ve karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonu’nunda Jesus Gil yönetecek.Yardımcılıklarını ise Diego Berbero ve Angel Nevado yapacak. Karşılaşma Star TV’den yayınlanacak.

Sarı-kırmızılı takımdasarı kart cezası bulunan ve Kerem Aktürkoğlu'na saldırdığı için tedbir amaçlı kadro dışı bırakılan Marcao yer almadı. Brezilyalı oyuncuya ek olarak UEFA'ya bildirilen listede bulunmayan Alexandru Cicaldau, lisansları çıkarılamayan Oğulcan Çağlayan ile yeni transfer Victor Enok Nelsson, Randers'a karşı forma giyemeyecek.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Molde’yi penaltılarla eleyen Trabzonspor, Play-Off turundaki ilk maçta İtalyan rakibi Roma’yı Medical Park Stadyumu’nda konuk edecek. TSİ 20.30’da başlayacak maçı Slovenya Futbol Federasyonu’ndan Matej Jug yönetecek ve yardımcılıklarını Manuel Vidali ve Robert Vukan üstlenecek.Maç ATV’den yayınlanacak.

Trabzonspor’da sakatlıkları bulunan Abdülkadir Ömür ve Dorukhan Toköz maçta forma giyemeyecek.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Petrocub’u, 3. Ön Eleme Turu’nda ise Dinamo Batumi’yi eleyen Sivasspor, Kopenhag ile oynayacağı rövanş maçı öncesinde sahasında avantajlı bir skor elde etmeye çalışacak.

Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda saat 21.00'de başlayacak maçı, Ukrayna Futbol Federasyonu'ndan Mykola Balakin yönetecek. Karşılaşma TRT Spor’dan yayınlanacak.

910 gün sonra Avrupa kupalarında resmi bir karşılaşmaya çıkacak Fenerbahçe , Ülker Stadı'nda HJK Helsinki’yi konuk edecek. 21.45’de başlayacak maçı Fransa Futbol Federasyonu’ndan Benoit Bastien yönetecek.

Fransız hakemin yardımcılıklarını Hicham Zakrani ve Aurelien Berthomieu yapacak. Karşılaşma TV8’den yayınlanacak. Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Mert Hakan Yandaş, Serdar Dursun, Dimitris Pelkas ve Enner Valencia, HJK Helsinki karşısında forma giyemeyecek.