info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Telles Vedalaştı

Brezilya’daki son maçına çıkan Alex Telles, kulübüne duygusal bir veda konuşma yaptı, “Gremio bana çok şey kattı. Umarım bir gün tekrar geri döneceğim” dedi

Transferi resmi olarak açıklanmasa da Alex Telles kendisini çoktan Galatasaraylı yaptı bile… Ülkesinde düzenlenen bir yardım maçında sahaya çıkan Telles, kulübü Gremio’ya veda niteliğinde duygusal bir konuşma yaparak ‘elveda’ dedi.
 
Bandeirantes isimli televizyon kanalına konuşan 21 yaşındaki sol bek, “Burada geçirdiğim süre boyunca beni destekleyen herkese teşşekkürlerimi sunuyorum. Burada bir şöhret yakaladım ve şimdi kariyerimde büyük bir değişime hazırlanıyorum. Takım arkadaşlarımın bana verdikleri güven, Gremio’nun bana kattıklarıyla orada iyi işler başaracağıma inanıyor ve bir gün tekrar buraya dönmeyi umut ediyorum” dedi.
 
Antonio Prado kentindeki özel maçın ardından yeni yıl kutlamasında dostlarıyla buluşmak üzere sahil bölgelerine doğru hareket ettiği belirtilen oyuncunun, menajeri Fernando Otto ile birlikte Pazar günü Brezilya’dan Türkiye’ye hareket edeceği ifade edildi.