info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Top Çalma Üstadı

Emre Belözoğlu ile henüz sözleşme yenilemeyen Fenerbahçe nin Gosso yu transfer etmek istediği, Orduspor un Fildişili oyuncu için Samsun da kiralık oynayan kaleci Ertuğrul un yanı sıra bir miktar para istediği öne sürülüyor

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcu Emre Belözoğlu ile sezon sonu yolları ayıracağı haberleri manşetleri süslerken, sarı-lacivertliler Emre'nin alternatifleri için çalışmalara başladı. Fenerbahçe'nin orta sahaya yapacağı transferler merak edilirken, sürpriz bir isim gündeme geldi. Sarı-lacivertli ekibin, Orduspor forması altında çok başarılı bir sezon geçiren ve İngiliz kulüplerinin takibinde olduğu bilinen Jean Jacques Gosso'ya talip olduğu gelen haberler arasında. Karadeniz ekibinin bu oyuncu için bu sezon Samsunspor'da kiralık oynayan Fenerbahçe'nin kalecisi Ertuğrul Taşkıran'ın yanı sıra bir miktar para istediği ve bu şartlar gerçekleştiği takdirde Gosso'nun transferine izin vereceği belirtiliyor.
 
DİARRA GÜNDEME GELMİŞTİ
Fenerbahçe'nin orta saha için düşündüğü isimler arasında daha önce Real Madrid'in yıldızlarından Lass Diarra ile Valencia'nın Türk yıldızı eski Galatasaraylı Mehmet Topal'ın adı geçmişti. Mayıs ayı içerisinde yapılacak seçimli genel kurul sonrası çalışmaları yürütülen transferlerin kamuoyuna duyurulması bekleniyor.
 
TOP ÇALMA ÜSTADI!
Fildişi Milli Takımı'nın önemli kozlarından Gosso, Orduspor'a sezon başında Monaco'dan transfer edilmiş ve üç yıllık imza atmıştı. 15 Mart 1983 tarihinde Fildişi'nin başkenti Abidjan'da dünyaya gelen Gosso, kariyerinde sırasıyla Stella Club, Wydad Casablanca, Ashdod ve Monaco formaları giydi. Bu sezon Orduspor forması altında 22'si ilk 11 olmak üzere 23 lig maçına çıkan, kestiği akınlar ve çaldığı toplarla dikkat çeken Gosso, mücadeleci futbolunun bedelini ise 7 sarı kart görerek ödedi.