info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Volkan Demirel den Olay Sözler!..

Volkan Demirel, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, kazanmaları gereken bir maç olduğunu ve 1-0 galibiyet elde etmekten de mutluluk duyduklarını söyledi.

Sona yaklaştıkça güzel futboldan çok skorun önemli olduğu haftaların başladığını anlatan Demirel, şöyle konuştu: ''Rakibimizle başa baş gidiyoruz. Güzel bir lig geçiriyoruz. Tabii ki bütün ipler bizim elimizde. Bu kozu da en iyi şekilde kullanarak, sezon sonunda özlenen, beklenen şampiyonluğu elde edeceğiz diye tahmin ediyorum.

Gerçekten saha içinde ne yaptığını, ne zaman gol atması, ne zaman defans yapması gerektiğini bilen bir takım var. İnşallah son iki maçı da kayıpsız geçirerek, şampiyonluğa ulaşacağımızı tahmin ediyorum. İsterse bütün Türkiye 'Trabzon' diye bağırsın biz Fenerbahçeliler kendimize yeteriz.'' Fenerbahçe'ye karşı bir antipati duyulduğuyla ilgili soruyu futbolcu Volkan, ''Fenerbahçe'nin büyüklüğünden kaynaklanıyor'' şeklinde yanıtladı.

Lugano da Kardemir Karabükspor maçının zor geçeceğini bildiklerini, ancak bu kadar da zorlanacaklarını düşünmediğini söyledi.

Karşılaşmanın ilk yarısında çok sert bir takıma karşı mücadele verdiklerini belirten Lugano, ''Bu galibiyet, bu kadar sert bir takıma karşı alındığı için çok daha değerli'' diye konuştu.

Lugano, bu sezon şanslarını nasıl gördüğü yönündeki soruya, ''Bu sezon, geçen sezonla benzerlik taşıyor. Trabzonspor da Bucaspor karşında zorluk çekti. Bu da ligin kaliteli ve zor olduğunu gösteriyor'' yanıtını verdi.

Faullü oynayıp oynamadığı sorusunu ise Lugano, ''Bazı zamanlarda formam çekildi, bazen boğazımdan müdahaleye maruz kaldım. Bu pozisyonlara bazen düdük çalındı, bazen de çalınmadı'' diye yanıtladı.