info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yok Artık Albert Riera

İspanyol futbolcu, Spor Toto Süper Lig’de 6 yabancı kuralı olduğunu Galatasaray’a geldikten sonra öğrendiğini ifade ederek takımda yedek kalmasını kontenjana bağladı

Albert Riera, “gazzetta.gr” adresli Yunan internet sitesine yaptığı açıklamada, Türkiye’deki 6 yabancı kuralını transfer olmadan önce bilmediğini itiraf etti.
İspanyol futbolcu, “Türkiye’de mutlu ve huzurluyum. İşin aslı ben burada yabancı oyuncular için maçlarda 6 oyunculuk bir sınırlama olduğunu bilmiyordum. Takımda önemli yabancı oyuncular olduğu için zaman zaman yedek oturuyorum. Ama bunu umursamıyorum çünkü yedek olmak beni daha çok hırslandırıyor ve daha çok çalışıyorum. Aslında bu kural oyuncular için iyi bir ölçme sistemi oluyor. Keşke İspanya’da da bu mümkün olsa” yorumunu yaptı.
Olympiakos’taki eski teknik direktörü Valverde’nin, Fatih Terim’e benzediğini de kaydeden Riera, “İki teknik adam da oldukça mükemmeliyetçi. Fatih Terim, Türkiye’de büyük bir figür ve herkesin saygısını uyandırıyor. Oyunculardan çok şey bekleyen geleneksel bir teknik direktör. Aralarındaki en belirgin fark, Valverde’nin Terim’e göre daha sakin bir mizaca sahip olması” diye konuştu.
İspanyol oyuncu, Olympiakos’a kiralık giden Kazım’ın takıma çok şey katacağına inandığını sözlerine ekledi.