info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

250 Bin Talep

Bilet çılgınlığı, F.Bahçe-G.Saray maçı öncesi tavan yaptı. Sarı- Lacivertli yönetim kurulu 250 bin kişilik bilet talebiyle şaşkına döndü, satışa çıkacak bilet sayısı ise maksimum 16 bin

Türk futbolunun en büyük klasiği olan Fenerbahçe- Galatasaray derbisi için iki takım da hem psikolojik hem de taktiksel hazırlıklara girerken, ‘maç heyecanı’ taraftarı da büyük bir telaşa sokmuş durumda. 52 bin 500 kişilik Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki maç için ‘bilet bulmak’ başlı başına bir sorun haline geldi. Zira olayın matematiği çok basit. 52 bin 500 koltuğun 32 bini sezon başında ‘kombine’ kart sahipleri tarafından tüketilmiş durumda.

32 BİN KOMBİNE VAR
Habertürk'ün haberine göre; Derbi için geriye 20 bin 500 bilet kalıyor. Ancak Fenerbahçe kulübünün sponsorluk anlaşmaları gereği 4 bin 500 kadar biletin de sponsor firmalara verilmesi gerekiyor. Bu doğrultuda, Galatasaray derbisi için satışa çıkacak bilet sayısı 16 bine iniyor. Buna karşın yönetimin önünde ise ‘dev bir talep listesi’ bulunuyor. Herkes ‘aracılar kanalıyla’ bilet arayışına geçmiş durumda. Şu ana kadar yöneticilere ulaşan bilet talebi 250 bine ulaşmış durumda... Bakalım Sarı-Lacivertli yöneticiler, bu ‘talep patlamasını’ nasıl çözüme kavuşturacak, Saracoğlu’nun ‘şanslı konukları’ kimler olacak?

Biletler satışta

Spor Toto Süper Lig Şampiyonluk Grubu’nda 2011-2012 sezonunun şampiyonunu belirleyecek Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin biletleri satışa çıktı.
         Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda 12 Mayıs Cumartesi günü yapılacak mücadelenin biletleri sadece Fenerbahçe Kulübü’nün kongre üyelerine satılmaya başlandı.
         Premium Kart, Fenerbahçe Taraftar Kart ve faturalı Fenercell kullanıcıları için yarın satışa konulacak biletlerin genel satışına ise 11 Mayıs Cuma günü başlanacak.
         Sadece internet ortamında satılacak biletlerin tribünlere göre fiyatları şöyle:
         Türk Telekom ve Migros kale arkaları: 66 lira
         Fenerium üst H-I blok: 132 lira
         Fenerium üst C-D-F-G blok: 154 lira
         Fenerium alt G Nissan blok: 205 lira
         Fenerium alt B nesine.com blok: 255 lira
         Fenerium alt F nesine.com blok: 255 lira
         Fenerium alt C-E blok: 305 lira
         Fenerium alt D Ford blok: 315 lira