info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kar Prensesi Organlarıyla Başkalarına Can Olacak

Galatasaray Voleybol Yıldız Takımı oyuncusu Ayşe Himmetoğlu’nun (15) beyin ölümü, kaldırıldığı hastanede bir hafta sonra gerçekleşti.

Voleybol spor okulları genel koordinatörü baba Ali ve voleybol bayan takımı eski oyuncusu anne Zeynep Himmetoğlu, kızlarının organlarını bağışlama kararı aldı. Baba Himmetoğlu, “Ayşe Ayşeleri yaşatacak. Bu kararla onun ruhunun şadolacağına inandık” dedi.

6 günde kayıp gitti

Fenerbahçe Lisesi 10’uncu sınıf öğrencisi Ayşe Himmetoğlu, geçen hafta Çarşamba günü şiddetli baş ağrısı şikayeti ile gittiği hastanede tedavi altına alındı. Yapılan kontrollerde beyninde kanamaya bağlı ödem tespit edilen genç sporcu, ameliyat edildi. Ancak ameliyatın ardından küçük tepkiler verebildi, şuuru tam olarak açılmadı. Cuma günü durumu kötüleşen genç kız, Pazar günü komaya girdi. Dün de doktorlar aileye her türlü duruma hazırlıklı olmalarını söyledi. Beyin ölümünün resmi olarak teyit edilince de aile, arkadaşlarının ‘Kar prensesi’ dedikleri kızlarının organlarını bağışladı.

UYAN AYŞE

ARKADAŞLARI sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta kurdukları “Ayşe Himmetoğlu Uyan” adlı sitede, genç kıza “O güzel gülüşün olmadan nasıl yaşarız? Yalvarırım tut ellerimizi gel yanımıza seni çok özledik çok seviyoruz!” diye seslendiler. Ancak tüm çağrılarına, tüm çabalara rağmen Ayşe’nin beyin ölümünün gerçekleştiğini duyarak hastaneye akın arkadaşları gözyaşı döktü. “O bizim kar prensesimiz o bize kar getirdi ancak o gitti” diyerek duygularını anlatan arkadaşları, Ayşe’nin yüzünden tebessümün eksik olmadığını, herkesi güldüren mutlu eden bir yapısı olduğun anlatıp şimdi kendilerini ağlattığını söyledi.