info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Avrupa Liginde Finalin Adı İnter - Sevilla

Inter:5 Shakhtar Donetsk :0

Avrupa Ligi Yarı Final maçında Shakhtar Donetsk'i 5-0 mağlup eden Inter, finalde Sevilla'nın rakibi oldu. Inter, ilk yarısı 1-0 biten karşılaşmanın ikinci yarısında 20 dakikalık zaman dilimi içinde bulduğu gollerle farklı galip gelmeyi başardı.

İlk yarısı 1-0 tamamlanan karşılaşmada Inter, 64 ve 84. dakikalar arasında bulduğu dört golle rakibini bozguna uğrattı. Finalde Sevilla’nın rakibini belirleyecek karşılaşma temposuz başladı. Almanya’da Merkur Spiel-Arena’da oynanan karşılaşmaya iki takım da orta sahada top yaparak başladı. Ancak Pyatov’un hatalı pası sonrası topu kapan Barrella’nın ortasında Lautaro Martinez’in golü, maçtaki dengeyi bozdu.

Finalde Sevilla’nın rakibini belirleyecek karşılaşma temposuz başladı. Almanya’da Merkur Spiel-Arena’da oynanan karşılaşmaya iki takım da orta sahada top yaparak başladı. Ancak Pyatov’un hatalı pası sonrası topu kapan Barrella’nın ortasında Lautaro Martinez’in golü, maçtaki dengeyi bozdu. Golü bulduktan sonra iyi kapanan Inter, ilk yarı boyunca rakibine gol pozisyonu vermedi. Topa sahip olsa da katı savunmayı aşmakta zorlanan Shakhtar Donetsk, kaleye tek bir isabetli şut kaydedemeden soyunma odasına girdi.

Golü bulduktan sonra iyi kapanan Inter, ilk yarı boyunca rakibine gol pozisyonu vermedi. Topa sahip olsa da katı savunmayı aşmakta zorlanan Shakhtar Donetsk, kaleye tek bir isabetli şut kaydedemeden soyunma odasına girdi. İkinci yarıda da başarılı savunmasını sürdüren Inter, Shakhtar Donetsk’i uzaktan şutlara yönlendirdi. Bu şutlarda da isabet kaybetmekte zorlanan Ukrayna temsilcisi, skoru değiştirmeyi başaramadı. İkinci yarıda da başarılı savunmasını sürdüren Inter, Shakhtar Donetsk’i uzaktan şutlara yönlendirdi. Bu şutlarda da isabet kaybetmekte zorlanan Ukrayna temsilcisi, skoru değiştirmeyi başaramadı.

Shakhtar Donetsk’in maçta yakaladığı en net fırsatta kaleci Handanovic gole izin vermedi. Bu pozisyonun bir dakika sonrasıda Inter, D’Ambrosio’nun kornerde yaptığı kafa vuruşu sonrası farkı ikiye çıkardı. Bu golden sonra tempoyu iyice düşüren Inter, Lautaro Martinez ile bir gol daha bularak iyice rahatladı. Shakhtar Donetsk’in maçta yakaladığı en net fırsatta kaleci Handanovic gole izin vermedi. B

u pozisyonun bir dakika sonrasıda Inter, D’Ambrosio’nun kornerde yaptığı kafa vuruşu sonrası farkı ikiye çıkardı. Bu golden sonra tempoyu iyice düşüren Inter, Lautaro Martinez ile bir gol daha bularak iyice rahatladı. Son 15 dakikada sahneye çıkan Lukaku, peş peşe attığı gollerle maçın sonucunu belirledi. Zorlanmadan finale yükselen takım olmayı başaran Inter, finalde Sevilla ile karşılaşacak.

Karşılaşma 21 Ağustos 2020 tarihinde Köln’de bulunan Rheinenergiestadion Stadyumun’da saat 22:00’de oynanacak. Son 15 dakikada sahneye çıkan Lukaku, peş peşe attığı gollerle maçın sonucunu belirledi. Zorlanmadan finale yükselen takım olmayı başaran Inter, finalde Sevilla ile karşılaşacak. Karşılaşma 21 Ağustos 2020 tarihinde Köln’de bulunan Rheinenergiestadion Stadyumun’da saat 22:00’de oynanacak.