info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Beşiktaş B36 Torshavn`ı 2-0 `la Geçti

Beşiktaş’ın muhtemel rakibini belirleyecek maçta dört gol

UEFA Avrupa Ligi’nde Türkiye’yi temsil eden Beşiktaş, 2. ön eleme turu ilk maçında Faroe Adaları temsilcisi B36 Torshavn’ı deplasmanda 2-0 yenerek İstanbul’daki rövanş öncesi avantaj yakaladı. Beşiktaş’ın, turu geçmesi halinde karşılaşacağı rakibini belirleyecek olan maçta ise Avusturya’nın LASK Linz ekibi, Norveç’ten Lilleström ile karşı karşıya geldi.

UEFA Avrupa Ligi Beşiktaş, 2018-2019 sezonunu resmen açtı. UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında B36 Torshavn'a konuk olan Beşiktaş, sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı ve 2 Ağustos'ta oynanacak rövanş maçı öncesinde ciddi bir avantaj elde etti. Kartal'ın gollerini Lens (8) ve Gökhan Gönül (26) kaydetti.

Ev sahibi LASK Linz’in, rakibini 4-0 yenerek büyük avantaj yakaladığı maçta Avusturya temsilcisi rahat bir oyun ortaya koydu. Karşılaşmanın 6. dakikasında Thomas Goiginger ile öne geçen LASK Linz, 45. dakikada James Holland ile farkı ikiye çıkardı. İlk yarıyı 2-0 önde tamamlayan LASK Linz, ikinci yarıda oyunun kontrolünü elinde tuttu. Son 20 dakikaya girilirken temposunu arttıran LASK Linz, 70. dakikada Thomas Goiginger’in kendi adına attığı ikinci golle farkı üçe çıkardı.

Son dakikada Dominik Frieser’ın golü maçın sonucunu belirledi. Hem Beşiktaş hem de LASK Linz, aldıkları galibiyetlerle tura yakın takımlar olmayı başardılar. İki takım da büyük bir sürpriz olmazsa UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda birbirlerine rakip olacaklar.