info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Fenerbahçelilerin Beklediği Müjdeli Lens Haberi Geldi

Fenerbahçe`de Osmanlıspor maçında yokluğu hissedilen Jeremain Lens, Alanyaspor maçında sahada olacak.

Fenerbahçe, Osmanlıspor karşısında 2 puan bırakırken, Ankara ekibine nasıl oynaması gerektiğini gösteren Dick Advocaat oldu.

Osmanlıspor'un başarılı teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, Fenerbahçe karşısında, Fenerbahçe'nin Feyenoord'a oynadığı taktiği uygulattı. Fenerbahçe-Feyenoord maçını oyuncularına izleten Akçay, "Fenerbahçe'yi, Fenerbahçe gibi oynayarak alt edeceğiz" dediği oyuncularına maçtan önce "rahat top yaptırmayın. Topla çıkmalarına izinm vermeyin" talimatı verdi.

Akçay, Fenerbahçe'nin defansının benzer oyunculardan kurulu olduğunun üzerinde durmuş ve Skrtel ve Kjaer'in kendileri için önemli bir şans olduğunu da anlatmıştı. Advocaat: 1 puan iyi ama... Osmanlıspor karşısında alınan bir puan "kayıp" olarak görünse de teknik direktör Dick Advocaat farklı düşünüyor. Hollandalı teknik adam ligin en iyi 2-3 takımından birisi olarak gösterdiği Osmanlı karşısında alınan 1 puanı kazanç olarak görse de maçtan sonra oyuncularına sert çıktı.

Advocaat, "1 puan iyi olabilir ama rakibin 3 topunun direkten döndüğünü hesap ettiğimizde mutlu olduğum söylenemez. Buradan yenilgi ile ayrılmadığımız için şanslıyız" ifadelerini kullandı. Lens Alanyaspor maçına yetişecek Feyenoord maçını arka adalesinden yaşadığı sakatlık yüzünden tamamlayamayan Jeremain Lens, Osmanlıspor maçı öncesinde Dick Advocaat'tan forma istedi.

Sakatlığının çok ciddi olmadığını forma giymek istediğini iletti. Hollandalı teknik adam ise takım doktorundan aldığı "oynarsa daha kötüye gider" raporu üzerine Lens'e forma vermedi. Sürekli oynamak isteyen ve oyundan çıktığı anlarda büyük hayal kırıklığı yaşayan Lens'in istekli tavrı ise takıma ekstra bir ateşleyici güç oluyor. Lens'in milli maç arasında iyi olacağı ve Alanyaspor maçına yetişeceği ise gelen bilgiler arasında.