info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Galatasaray Gaziantepspor Deplasmanında

Avrupa Ligi'nden elenen ve artık tek hedefi Türkiye Kupası'nı kazanarak ya da Süper Lig'de ilk 4'e girerek Avrupa vizesi almak olan Galatasaray, deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak. Cim Bom'da forvet hattı büyük sıkıntı konusu...

Süper Lig'deki şampiyonluk yarışının ardından Avrupa'da da havlu atan Galatasaray, deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak. 

Kamil Ocak Stadı'nda oynanacak maç saat 19.00'da başlayacak. Müsabakada Fırat Aydınus görev yapacak. Ligde 10 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 37 puan toplayabilen ve bir maçı eksik lider Beşiktaş'ın 14 puan gerisinde kalan sarı kırmızılılar, Avrupa kupalarına katılım için mutlak 3 puan hedefliyor. Mali ve sportif açıdan da sıkıntılı bir süreçten geçen ve UEFA'dan ceza alması gündemde olan Galatasaray, ceza gelse dahi Avrupa kupalarına katılım hakkı elde etmeye mecbur olduğundan puan kaybına tahammül yok. Avrupa Ligi vizesi için Başakşehir, Akhisar, Konyaspor ve Kasımpaşa ile yarışan Cim Bom, maç fazlasıyla da olsa Başakşehir'e kaybettiği üçüncülüğü devralmak istiyor. 

Galatasaray, Gaziantepspor maçında üç önemli oyuncusundan yararlanamayacak. Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor ile yapılan maçta sarı kart görerek cezalı duruma düşen Wesley Sneijder ve Lukas Podolski ile uzun süreli sakatlığı süren Sinan Gümüş, Gaziantepspor karşısında forma giyemeyecek. Burak Yılmaz'ın Çin'e transfer olması, Sinan Gümüş'ün sakatlığı ve Umut Bulut'un formsuzluğu nedeniyle ileri uçta sıkıntı yaşayan Galatasaray'da Sneijder ile Podolski'nin de cezalı olması teknik direktör Mustafa Denizli'yi düşündürüyor. Sarı-kırmızılılarda ayrıca Fernando Muslera, Lionel Carole, Sabri Sarıoğlu ve Olcan Adın sarı kart ceza sınırında bulunan isimler. Bu oyuncular Antep'te sarı kart görmeleri durumunda gelecek haftaki Başakşehir maçında oynayamayacak. 

MUHTEMEL 11'LER 
Gaziantepspor: Karcemarskas, Koray, Elyasa, Gouano, Barış, Erdem, Abdülkadir, Orkan, Chibuike, Larsson, Habibou 
Galatasaray: Muslera, Linnes, Chedjou, Hakan Balta, Carole, Donk, Sabri, Selçuk, Bilal, Yasin (Olcan), Umut