info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kupa İkilisi

Sivasspor karşısına yedek ağırlıklı çıkan sarı-lacivertli ekip, oyun kurmakta zorlandı. İkinci 45’te Aykut Kocaman’ın, Cristian-Sow hamlesiyle goller ardı ardına patladı. Sow pasladı, Cristian ağları sarstı. Sow’un kaleciden seken şutunu yine Cristian tamamladı, farkı ikiye çıkarttı. Erman Kılıç’ın penaltısını kaleci Mert kurtardı

 

Sivas, İstanbul’a soğuğuyla geldi . Hava buz gibi, maç geç saatte ve aynı anda basketbol derbisi var.   Doğal olarak bu mücadele biraz daha geri planda kalıyor.
Hasan Ali dışında kadronun tamamı daha az forma şansı bulan isimlerden oluştu.  Sivas ise ideal kadrosuna yakın bir 11 ile sahada.
İki takım da istekli.  Özellikle Fenerbahçe’de, Orhan ve Semih’in aynı topa koşması formaya olan özlemin göstergesi. Krasiç kendine geliyor. Özgüveni yerine gelmiş . Attığı şutlar ve içe kat edişleri eski günleri hatırlattı zaman zaman...
Ama Sivas’ın daha net pozisyonları var. Erman iyi bir boşluk buluyor, ama  kale yerine 20. dakikada topu arkadaşına nişanlıyor.  Fenerbahçe birşeyler yapmak istiyor, bitirici noktalarda sıkıntı yaşıyor.  Yine bir Sivas atağı geliyor. Aatif’ın 25. dakikada Orhan’ı geçip vurduğu topu Mert çıkarıyor.  Sivas yine soldan Hayrettin ile geliyor. İçeriye ortasında Mehmet Nas’ın kafa vuruşu kötü. 30 dakika geride kaldı.  Sivas 3 net pozisyon buldu ilk yarıda.  
 
Kocaman el koydu!
İkinci yarı ise net bir pozisyonla başlıyor. Genç Salih iyi kesiyor içeriye, Selçuk’un plasesi direkte patlıyor.  Fenerbahçe’nin en net atağıydı bu.  Aykut Kocaman sıkıntıyı tespit edip müdahele ediyor maçın bitimine 25 dakika kala.  Cristian ve Sow’u aynı anda oyuna alıyor.  Ve bu ikili girdikten saniyeler sonra golü getiriyor.  Sow’dan aldığı topla rakibini geçen Cristian iyi yere bırakıyor topu: 1-0.  
Son 5 dakikaya girilirken yine bu ikili sahneye çıkıyor.  Sow vuruyor sağ çaprazdan, seken topu Cristian tamamlıyor: 2- 0. İki futbolcu giriyor iki kez topla buluşuyor ve fişi çekiyor. Maç bitti derken Sivas bir penaltı vuruşu kazansa da Erman’ın vuruşunda kaleci Mert gole engel oluyor.  
65. dakikaya kadar temposuz ve kötü futbolun olduğu maçın son 25 dakikası Cristian ve Sow sayesinde izleyenlerin içini ısıtıyor ve Fenerbahçe grup maçlarına iyi bir başlangıç yapıyor .