info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Real Madrid İşi Yarım Saatte Bitirdi

İspanya La Liga da Real Madrid, Villarreal i ilk 30 dakikada bulduğu gollerle 3-0 mağlup etti.

İspanya La Liga'da Real Madrid, Santiago Bernabeu'da konuk ettiği Villarreal'i ilk 30 dakikada bulduğu gollerle 3-0 mağlup etti. Eflatun-beyazlılar, bu sonuçla üst üste 5'inci galibiyetini aldı.

Maçın 5'inci dakikasında Di Maria'nın harika uzun pası ile Villarreal savunmasının arkasına hareketlenen Karim Benzema, kalecinin üzerinden şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve Real Madrid'i 1-0 öne geçirdi.

Real Madrid fırtınası dinmek bilmiyordu. 11'inci dakikada Kaka, ceza sahası dışında topla buluştu. Kontrolü sağladıktan sonra sol ayağı ile çok sert vuran Brezilyalı yıldız, Real Madrid'i 2-0 öne taşıdı.

Villerral, en azından farkı bire indirmek için Real Madrid kalesine yüklediği sırada, kalesinde 3'üncü golü gördü. Villarreal sahasının ortalarında topla buluşan Benzema, verdiği ara pasla Di Maria'yı hareketlendirdi. Arjantinli oyuncu da sağ çaprazdan, sol ayağı ile uzak direğe güzel bir vuruş yaptı ve maçta skoru 3-0'a getirdi.

Maçın ilk yarısı da bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya ise Real Madrid, kontrollü başladı. İlk yarıdaki fırtınanın aksine, daha fazla orta sahada pas yapan ve tempoyu düşüren ev sahibi, zaman zaman rakip kalede çok net gol pozisyonları da yakaladı.

Ronaldo ve Di Maria ile girdiği pozisyonları değerlendiremeyen Real Madrid, ilk 30 dakikada bulduğu gollerle sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Eflatun-beyazlılar, bu sonuçla puanını 22'ye çıkardı ve La Liga'daki ikinciliğini sürdürdü.