info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.2073
Dolar Satış
:
32.2653
Euro Alış
:
34.6708
Euro Satış
:
34.7333
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ronaldinho İle Anlaştık

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Ronaldinho nun menajeri Assis ile anlaştıklarını ve Brezilyalı futbolcunun artık Atletico Mineiro yu ikna etmek için çalıştığını söyledi.

Beşiktaş'ın Ronaldinho sevdası bitmek bilmiyor. Bir süredir Siyah-Beyazlı kulübün transfer gündeminde yer alan dünyaca ünlü Brezilyalı yıldız konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kulübün 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, Bugün Gazetesi'ne önemli açıklamalarda bulundu.
 
Çebi, "Biz, Ronaldinho'yla ağabeyi aracılığıyla anlaştık. Bu anlamda hiçbir sorun yok. Ronaldinho, Beşiktaş'a gelmek istiyor. Fakat sorun şu ki; Ronaldinho kulübü Atletico Miniero'yu ikna etmek zorunda. Temaslarımız tamam. Ronaldinho kulübünü ikna ederse Ağustos'ta Beşiktaş'a gelecek. İkna edemezse bu dosyayı kapatacağız. " dedi.
 
 
Ronaldinho'nun Beşiktaş'ta oynamak istediğini ifade eden Çebi, "Her şey Ronaldinho'ya bağlı, biz kendisiyle anlaştık. Beşiktaş'ta oynamak istiyor. Kulübünü ikna ederse gelecek. Ağabeyi Rorto de Assis'le el sıkıştık, kendisi Brezilya'ya döndü, en kısa sürede bize haber verecek. Bekliyoruz" şeklinde konuştu.