info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Şampiyonlar Ligi nde İlk Yarı Finalistler Barca İle Manchester United

İlk maçta Chelsea yi 1-0 yenen Manchester United, rövanşta da rakibini 2-1 mağlup etti. Barcelona, 5-0 ın rövanışnda Shakhtar Donetsk i deplasmanda da tek golle geçti

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş mücadelesinde Manchester United, Chelsea'yi 2-1 mağlup etti ve adını yarı finale yazdırdı. Barcelona ise Shakhtar Donetsk'i tek golle geçerek bir üts tura çıktı. Şampiyonada yarın Schalke 04 - Inter ve Tottenham - Real Madrid maçları oynanacak.

MANCHESTER UNITED - CHELSEA: 2 - 1
Stamford Bridge'te Chelsea'yi 1-0 yenerek 2. maç öncesi önemli bir avantaj yakalayan Manchester United karşısında ilk yarıda oyuna hakim görünen Chelsea oldu.

Manchester United, 1 - 0 kazandığı maçın rövanşında konuk ettiği Chelsea karşısında 43. dakikada Hernandez ile öne geçti. Chelsea ise Drogba ile 77. dakikada beraberlik golünü buldu. Aynı dakikada M. United, Ji Sung Park ile 2 - 1 öne geçti ve maç bu skorla bitti. Bu arada Chelsea'de Ramires 70. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

SHAKHTAR DONETSK - BARCELONA: 0 - 1

İlk karşılaşmada sahasında Shakhtar Donetsk'i 5 - 1 mağlup eden Barcelona da, deplasmandaki rövanş maçından da 1 - 0 üstün ayrılarak adını yarı finale yazdırdı. Barcelona'nın tek golünü 42. dakikada Arjantinli yıldız Messi kaydetti.

Mücadeleden 1-0 galip ayrılan Barcelona, böylece adını resmen yarı finale yazdırmış oldu. Barca'nın rakibi Tottenham-Real Madrid maçının ardından kesinlik kazanacak ama ilk maçta 4-0 gülen Real büyük ihtimalle Guardiola'nın takımına rakip olacak.

Şampiyonlar Ligi'nde bu gece  oynanacak maçlar şöyle:

Tottenham (0) - (4) Real Madrid

Schalke 04 (5) - (2) Inter