info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağspor İçin Sahasında Oynayacağı İlk Maç Dönüm Maçı Olacak

BAL ligi 11. Grup da mücadele eden şehrimizin profesyonel liglerde tecrübeli takımı Tekirdağspor liglerin başında deplasmanda oynadığı 2 maçtan da beraberlik alarak döndü.

3. hafta 13 kasım sentetik sahada oynayacağı Trakya takımlarından Babaeski maçına tüm Tekirdağlı spor severleri bekliyoruz. Bu maç her bakımdan çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Seyircisi önünde takımımız Tekirdağsporun bu hafta bu maçı mutlak surette kazanması lazım. Puan veya puanların kaybedilmesi halinde bazı sorunların gündeme geleceğini düşünüyoruz. Yapılan bütün transferlere rağmen ve her türlü imkanların verilmesi karşılığında taraftarın tek istediği takımın bu sene şampiyon olarak 3 lige çıkmaması için hiçbir sebep bulunmamaktadır.

Tekirdağspor yönetim kurulunun kulübe vermiş olduğu imkanlar belediye adına Başkan yardımcısı Eyüp Yiğiterin yaptığı çalışmalar karşısında istediğimiz tek şey başarılı olmak ve bu hafta bu takımın gelecek olan on bilerce seyirciyi coşku içinde sahadan maç bitiminde gitmelerini görmek.