info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Uefa Avrupa Liginde Takımlarımız Maç Sonunu Getiremedi

UEFA Avrupa Ligi`nde C Grubu`nda mücadele eden temsilcimiz Trabzonspor, Basel ile 2-2 Berabere kaldı

UEFA Avrupa Ligi'nde C Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Trabzonspor, Basel ile karşı karşıya geldi. 2-2 beraberlikle biten mücadelede puanlar paylaşıldı. Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi C Grubu ikinci maçında sahasında konuk ettiği Basel ile 2-2 berabere kaldı. Bordo-mavililer bu sonuçla grupta ilk puanını alırken, Basel ise puanını 4'e yükseltti.

TRABZONSPOR : Uğurcan, Novak, Campi, Hüseyin, Hosseini, Mikel, Doğan, Abdülkadir Parmak, Avdijaj, Sturridge, Sörloth

BASEL : Omlin, Widmer, Erdal Cömert, Alderete, Petretta, Frei, Xhaka, Zuffi, Bua, Stocker, Ademi. .

UEFA Avrupa Ligi J Grubu ikinci maçında Medipol Başakşehir, sahasında Alman temsilcisi Borussia Mönchengladbach ile 1-1 berabere kaldı. Temsilcimiz 55. dakikada öne geçsede uzatma dakikalarında yediği golle berabere kaldı. Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi J Grubu 2. haftasında Alman ekibi Borussia Mönchengladbach ile sahasında 1-1 berabere kaldı. 

UEFA Avrupa Ligi K Grubu'nda 2. maçına çıkan Beşiktaş, Wolverhampton karşısında son dakika yıkıldı. Siyah-Beyazlı temsilcimiz, son ana kadar 0-0 götürdüğü maçı 90+3'te yediği golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. UEFA Avrupa Ligi K Grubu'nda Beşiktaş ile Wolverhampton karşı karşıya geldi. Gruptaki ilk maçını kaybeden siyah-beyazlılar 3 puan için sahaya çıktığı maçta istediği sonucu alamadı. Kara Kartal, uzun süre 0-0 götürdüğü maçı Boly'nin 90+3'te attığı golle 1-0 kaybederek ikinci mağlubiyetini aldı ve ikinci maçlar sonunda puanla tanışamadı. .