info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Devlet Hastanesi Başhekim Sekreterine Övgü Dolu Sözler

Tekirdağ Devlet Hastanesi başhekim sekreteri Lütfiye Özdemir, görev yaptığı süre boyunca Hem görev yapan başhekimlerin adeta eli ayağı olmuş hem gelen ziyaretçi ve hasta yakınlarına sanki ailesinin bir ferdi gibi ilgili, samimi, sevecen ve kamu kurumunun şefkatli yüzünü göstermiş hem de görev yapmış birçok başhekimin rahatsız olmasına fırsat vermeden vatandaşın istek, talep ve şikâyetlerini çözüme ulaştırmıştır.

Görev yaptığı süre zarfında makam mevkii gözetmeden mütevazi masasında görevini ifa eden bu sekreter, hem halkın hem de hastane personelinin sevgi ve takdirini kazanmış bir kişidir. 

VATANDAŞTAN ÇAĞRI; 
“YENİ HASTANEDE BİZİ LÜTFİYE HANIMDAN AYIRMAYIN”

Lütfiye Özdemir’den çok memnun olan vatandaşlar, “biz böyle bir insan görmedik, “herkese bir evlat bir abla, bir anne şefkatiyle yaklaşan bu yüreği güzel insan, Bakan danışmanı olacak bir insandır. Biz ondan o bizlerden vazgeçmez. Yeni kurulacak şehir hastanesinde de kendisini aynı makamda görmek isteriz. Bizi Lütfiye Hanımdan ayırmayın BU GÜZEL İNSANIN SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNCE ÖDÜLLENDİRİLMESİ GEREKİR” diyorlar. 

Kamu kurumunda bir memurun,7’den 70’e herkesin gönlünü fethedip, sevgi ve takdir toplaması, şaşkınlık ve memnuniyet yaratırken, sağlık müdürlüğünün bu memuru onurlandırıp ödüllendirilmesi konusunda bir girişimde bulunup bulunmayacağı merakla bekleniyor. 

 

Kaynak : Murat Ürtekin