info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yeniden Refah Partisi Muhtarlara Sahip Çıkmaya Devam Ediyor

Yeniden Refah Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı tarafından Süleymanpaşa Yahya Kemal Beyatlı Kültür merkezinde 2.Muhtarlar Çalıştayı Gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını yapan Yeniden Refah Partisi Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Özen, " 6 aydan beri 78 mahallemizi bire bir geziyoruz. Fakat gördük ki, 6 ay önce muhtarlarımız hangi şikayetleri dile getirdiyse, bu şikayetlerin çözümü olmamış. S0leymanpaşa ilçemizin bu durumu hak etmediğini düşünüyoruz. Bu nedenle Muhtarlar Çalıştayının bir kez değil her ay yapılması gerekiyor. Fakat bunların daha yüksek katılımlı olması gerekiyor ki muhtarlarımız sıkıntılarını daha etkili dile getirebilsinler. Ben mahalleleri için gece gündüz çalışan ve hizmet için mücadele veren muhtarlarımıza teşekkür ediyorum " Dedi.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Çakı da yaptığı konuşmada, " Biz Yeniden Refah Partisi olarak toplumun her ferdini her sesini dinlemeye mecburuz,mükellefiz.Çünkü bu seslerin sorunlarını toplayıp çözüm üretme aşamasında önemli buluyoruz.Bu çalıştayda muhtarların son derece önemli olduğunu biliyoruz.Biz bu eksiklikleri gidereceğiz ve birlikte başaracağız.Size burada söz veriyorum.Sorunların çözülebilmesi için elimizden geleni yapacağız.Yapamasak da takipçisi olacağız.Muhtarların önemi ve değerini biliyoruz.Sizlerin sesi olmaya devam edeceğiz " Dedi.

Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi Muhammet Emin Akgüç de yaptığı konuşmada, " Yeniden Refah Partisi olarak bizler doğruya doğru yanlışa yanlış deme anlayışıyla siyasi arenada var olmaya çalışıyoruz. Bu doğrultuda 31 Mart yerel seçimlerine giderken, milli görüş geçmişimizden aldığımız birikimle, tecrübeyle ve belediyecilik anlayışındaki efsane hizmetlerin bize verdiği özgüvenle, doğruyu yapabilmek ve belediyelerde uygulayabilmek adına, 31 Mart yerel seçimlerine 81 ilde müstakil olarak girme kararı aldık. Biz bu kararı aldıktan sonra olmadık iftiralara, çirkin saldırılara, birçok il ve ilçede adaylarımız tehditlere,saldırılara maruz kaldılar. Bir çok ilde pankartlarımız söküldü, toplatıldı, araçlarımız taşlandı ve adaylarımız iftira ve tehditlerle karalamaya çalışıldı. Yeniden Refah Partisi olarak, bizleri bölen bir siyasi hareket olarak gören anlayışa bir söylemde bulunmak istiyorum. Ülkemiz seçime giderken, halkımız yerel yönetimlerde hizmeti oylayacak. Bu bir beka seçimi değildir. Dolayısıyla, seçime giden bütün siyasi partilerin en iyi hizmeti, kendi adaylarının vereceğini iddia ederek seçime girdiği bir ortamda böyle çirkin saldırılara gerek yok. Bizler rant peşinde koşmaya, ihaleye fesat karıştırmaya, şehirlerimizi betona boğmaya, heykeller dikmeye, konserler yaparak milletimizi uyutmaya değil, milli görüş ve ahlaklı belediyecilik anlayışıyla hizmet etmeye talibiz.

Vatandaşımızın hakkını üç beş tane imtiyazlıya,örgütlere, çetelere aktarmaya değil, vatandaşın hakkını vatandaşa hizmet olarak kullanmaya talibiz "Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin