info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Güçlü Olacak

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Candan Yüceer; "Tekirdağ Güçlü Olacak.

Tekirdağın Güzel İnsanları Güvende Olacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, 11 ili etkileyen 6 Şubat depremlerinin birinci yıl dönümünde videolu mesaj yayınladı.

Dr. Yüceer, “On binlerce vatandaşımızın hayatını yitirdiği 6 Şubat depremlerinin üzerinden tam bir yıl geçti. Canımızdan can koptu. Hala acımız taze… Yitirdiğimiz vatandaşlarımızı rahmetle anarken, bu acıların tekrar etmemesi için önümüzde ciddi bir sorumluluk duruyor. Bir deprem ülkesi olduğumuz gerçeğini bir kez daha acı bir tecrübeyle hatırladık. Milletimiz artık ağıt yakmak değil, çözüm görmek istiyor. İşte bu acılar bir daha yaşanmasın diye ‘Güçlü Tekirdağ’ diyoruz” dedi.

TEKİRDAĞ YAŞAM DÖNÜŞÜMÜNDE ÖNCÜ BİR ROLE SAHIP OLACAK

Dr. Yüceer, mesajında şu ifadelere yer verdi:

En başta konutlarımızın güçlenmesi geliyor. Kentsel dönüşüm politikamızın temelinde konut güvenliği var. Biz bu dönüşüm süreçlerinde Belediye olarak öncü olacağız, vatandaşımızın yanında dimdik duracağız. Vatandaşımızın hakkını, hukukunu sonuna kadar koruyacağız. Sizlere Süleymanpaşa ilçemizin Altınova Mahallesi’nden sesleniyorum. Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı ilan edilen ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yetkisinde bulunan Altınova bölgemizdeki dönüşümü çok hızla tamamlayacağız. Göreceksiniz Tekirdağ yaşam dönüşümünde öncü bir role sahip olacak.

TEKİRDAĞ GÜÇLÜ OLACAK.TEKİRDAĞ’IN GÜZEL İNSANLARI GÜVENDE OLACAK

Tekirdağ’ımızdaki tüm konut ve işyerlerinin hızla risk analizini yapacağız. En riskli konutlardan başlayarak güçlendirme ve dönüşüm çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Bunu yaparken uzmanlığı yanımıza alacağız, bilimi rehber edineceğiz, çağdaş kentçilik esaslarını dikkate alacağız.

Kentsel dönüşüm sadece konutları güçlendirmeyecek. Daha çok yeşil alan, daha çok ortak alanla sosyal hayatımızı da güçlendirecek. Kentimizin kültürel dokusunu koruyarak, Tekirdağımızın kimliğini de güçlendirecek. Tekirdağ Güçlü Olacak. Tekirdağ’ın güzel insanları güvende olacak Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin