info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

AK Parti Çorlu`da Gövde Gösterisi Yaptı

AK Parti Tekirdağ teşkilatı, Çorlu`da seçimini istikrardan yana yaptı " Durmak Yok Yola Devam " diyerek mevcut belediye başkanlarıyla seçime girme kararı aldı ve Tekirdağ`ın ilçe Belediye Başkanlarını tanıttı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı temsilen Çorlu'da aday tanıtımına, Genel Başkan Yardımcısı da Erkan Kandemir, partililerin coşkulu sevgi gösterileriyle karşılandı. Aday tanıtım toplantısına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, " Has bahçe içinde Gülsün Tekirdağ, sonsuza dek yüzün gülsün Tekirdağ " sözleriyle başlayan Ak Parti Tekirdağ il Başkanı Ali Gümüş; " Bugün Tekirdağ'ın beklentilerini karşılayıp eksikliklerini giderecek, sorunlarını çözecek,güzel şehrimiz Tekirdağ'ı yarınlarına emin adımlarla taşıyacak tüm kadrolar burada,o kadrolar bizleriz. İşte bu kadrolar Cumhur ittifakı kadrolarıdır. Tekirdağ kabuğunu kırmak zorundadır. Fetret devri son bulmalıdır. Tekirdağ geleceğe bakarken umutla bakmalıdır. Biz inanıyoruz ki Tekirdağ'ın yükselişini Ak Parti olarak el ele omuz omuza inşa edeceğiz. Hep bir sürgüne takılıp kalmayın. Bütüne bakmayı hayal edin. Unutmayın ki Türkiye'nin düz mantıkla bakılmayan, pergelle cetvele gelmeyen kendine has bir kimliği vardır. Pergelin iğnesini öyle bir yere sabitleyin ki yönün,duruşun,istikametin de belli olsun. Her yere gidebilen insan aslında hiçbir yere gitmiyordur.14 Ağustos 2001'de kurulan Ak Partimizin pergelinin iğnesi Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından en doğru yere, yani Türk Milletini kucaklayan noktaya sabitlenmiştir.

Ak kadroların duruşu da istikameti de bellidir. Biz dertliyiz.B izim derdimiz Tekirdağ'dır. Tekirdağ'ın sorunlarını biliyoruz ve bunları çözmek adına gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bizim şiarımız,halka hizmet Hakka hizmet anlayışıdır. Bizim davamız şahsi meselelerin çok üzerindedir. Sayın Cumhurbaşkanımızın gerçek belediyecilik derken,bizim ve milletimizin önüne koyduğu bir vizyon vardır. Bu vizyon, Yeni Türkiye vizyonudur.Yeni Türkiye vizyonunda, 28 Mayısta olduğu gibi 31 Mart tarihinde de zafere ulaşacağımızdan şüphemiz yoktur. Martın sonu değil, Nisanın sabahı güneş doğacak. Güneş 1 Nisanda Tekirdağ'a bir başka doğacak.1 Nisandan sonra da Tekirdağ'da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Biz bu inançla koşuyor ve kutlu mücadelemizi sürdürüyoruz. 11 ilçemizi ve Büyükşehirimizi Cumhur ittifakımızın çatısı altında gerçek belediyecilikle buluşturacağız. Bu sayede Tekirdağ'ımızın Türkiye, Yüzyılı yürüyüşü çok daha güçlü devam edecektir. Cumhurbaşkanımızın sesiyle o güzel hafızalarınıza kazınan sözleri bir kez daha tekrarlamak istiyorum; Has bahçe içinde gülsün Tekirdağ, sonsuza dek yüzün Gülsün Tekirdağ, 31 Marta kadar durmak yok yola devam " Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin