info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bu Bayan Holiganlığa Meydan Okuyor

Tekirdağ`ın Çorlu ilçesinde bir bayan, Sırf Kadınlar ve çocuklar kavgasız, küfürsüz maç izlesin diye ailelere özel kafe açtı.

Galatasaraylı Bayandan BJK Kafe Bayanlar ve çocukların kavgasız ve küfürsüz olarak ev dışında,stat haricinde maç izleme imkanının olmadığını ifade eden Nagihan Arslan isimli bayan,bu konuda girişimlerde bulundu.Kendisi Galatasaraylı olmasına rağmen, Tekirdağ BJK Derneği Başkanı Burhan Okatan'ın desteği ve önerisiyle bu hayalini gerçekleştirdi.

Kafede Galatasaraylı,Beşiktaşlı, Fenerbahçeli ve diğer kulüp sempatizanlarının da kendi takım formalarıyla huzur içinde maç izleme fırsatına kavuştukları için mutlu ve memnun olduklarını ifade eden Nagihan Arslan, "Spor dostluk,kardeşlik,dayanışma ve eğlencedir.Toplumun stresten uzak fair-play anlayışı içinde böyle bir mekanda bir araya gelmesi bizi de mutlu ediyor. Aynı zamanda güçlü dostluklar da kurulurken,çocuklar da keyiflerince eğleniyor.Hayalimi gerçekleştirdiğim için mutluyum" Dedi.

Kafedeki ortamdan memnun olduklarını ifade eden aileler, Yeter Kara(FB),Burcu Gümüş(BJK),Esra Anlı (GS) "Burada seviyesiz,küfürbaz insanlar yok.Burada eşlerimiz,çocuklarımız ile dostluk içinde izlenen keyifli maçlar var.Böylece dışarıda maç izlemek isteyen eşlerimizle ve evde değil de toplum içinde stat havasında maç izlemek isteyen çocuklarımızla dışarıda maç izleme keyfini yaşıyoruz.Nagihan Hanıma teşekkür ederiz" Dediler.

Artık Çorlu'da Kadın ve çocukların da keyifle maç izleyebileceği bir yer var.

Kaynak : Murat Ürtekin